<>

 
 
 
A milánóiakat az ág is húzza, ha a csapnivaló forma nem lenne elég, több kulcsjátékos is az oldalvonalon kívülre kényszerül a Lazio elleni rangadón.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.92

Veretjük az ezer sebből vérző Milant

A milánóiakat az ág is húzza, ha a csapnivaló forma nem lenne elég, több kulcsjátékos is az oldalvonalon kívülre kényszerül a Lazio elleni rangadón.
Olasz bajnokság
Lazio – Milan
Szombat, 20:45 óra

A fővárosiak sem lehetnek elégedettek persze, hiszen Stefano Pioli gárdája 2 meccs óta nyeretlen a bajnokságban; előbb az ősellenség Rómával játszottak 2–2-es döntetlent, legutóbb pedig a Napoli tudott nyerni a Stadio Olimpicóban. A két meccs között a kupában azért továbbmentek az égszínkékek, a Torino otthonában aratott magabiztos sikerrel már a legjobb nyolc között van az együttes. De vissza a Seria A-ba, hazai pályán 9 meccsen 6 győzelem és 3 vereség az „örökvárosiak” mérlege. Ami a hiányzókat illeti, Gentiletti, Ciani, Ederson, Braafheid, Gonzalez, Lulic és Anderson bajlódik sérüléssel, Stefan de Vrij játéka pedig kérdéses.

Vendégoldalon ennél nagyobb a baj, minden tekintetben; a rossonerik négy forduló óta nem ízelhették meg a győzelem ízét, a Sassuolo és a Atalanta három, a Torino és a Róma egy-egy pontot szerzett a milánóiaktól. Idegenben általában a döntetlen a slágereredmény Menezéknél, 9 találkozójukból ugyanis 6 alkalommal nem bírtak aktuális ellenfelükkel, 2 siker és 1 kudarc mellett. Ha mindez nem lenne elég, a komplett védelem beteget jelentett, De Sciglio, Zapata és Bonera sem lehet ott ma este a pályán, ahogyan az eltiltott Rami és az Ázsia-kupán szereplő Honda sem. Apró öröm, hogy a Coppa Itáliában Mexesék is ott vannak a negyeddöntőben, ahová a Sassuolo testén keresztül jutottak be, kvázi bosszút állva a bajnoki kudarcért.

188. Lazio - Milan, 1 (1.92) - Tippmix

Habár egyszer minden rossz sorozat megszakad, nem tudjuk elképzelni, hogy a Miláné ezen a találkozón fog. Ha nem is utcahosszal, de esélyesebbnek tartjuk a Laziót, így az ő sikerükre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!