<>

 
 
 
Egygólos előnyből várhatja a visszavágót a Tottenham - és szerintünk a kitámadó hazaiak ellen újra diadalmaskodnak...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Bosszúra szomjazik a Tottenham

Egygólos előnyből várhatja a visszavágót a Tottenham - és szerintünk a kitámadó hazaiak ellen újra diadalmaskodnak...
Angol Ligakupa
Sheffield Utd. - Tottenham
Szerda, 20:45 óra

Egy hete rendesen megszenvedtek a sarkantyúsok a White Hart Lane-en: mindössze egy büntetővel szerzett találattal győztek a londoniak a mindvégig veszélyesen futballozó harmadosztályú ellenfelükkel szemben. Ezúttal a Bramall Lane-en ütköznek meg a felek. A Sheffield United jelenleg a harmadik vonalban senyved, és egyelőre csak a play off pozíció tűnik realitásnak, az is csak abban az esetben, ha közepes hazai mérlegén javítani tudna Nigel Clough mester együttese (5-4-3). Az aktuális forma nem éppen az igazi: Jamal Campbell-Ryce-ék november közepe óta mindössze egy bajnokit húztak be, a Ligakupában és az FA Kupában ugyan állnak még a fiúk, de előbbiben hátrányból várják a folytatást, utóbbiban újrajátszás vár rájuk a Preston ellenében.

A keret ezúttal már teljes lesz, visszatért a hétvégi bajnokin súlyos sérüléséből Ben Davies, aki szeptember vége óta nem volt bevethető. A rutinos középpályás minden bizonnyal helyet kap a 4-2-3-1-es hadrendben.

A Tottenham elbúcsúzott az FA Kupától, mentségére szóljon, hogy nem a londoniak voltak az egyetlen nagynevű távozók a sorozattól. Pochettino mester alakulata egyelőre a bajnokságban sem brillírozik, mindössze a 6. pozíciót foglalja el, a 4., BL-selejtezőt érő hely azonban belátható közelségben van Kanééknak. A társulat idegenben 5-2-3-as sort tud felmutatni az élvonalban, a formája pedig... Nos, amikor december elején elkezdett felzárkózni a gárda, jöttek az eredmények, értek el meglepetésgyőzelmet is (Chelsea 5-3), akkor elutaztak a Palace-hoz, és kikaptak 2-1-re. Majd újabb sikerek, minimális előny a Ligakupában, erre kikapnak Towsendék otthon a Leicestertől. Nem könnyű kiismerni Soldadóék produkcióját...

Pedig a keret erős. Hiányzó alig van, hiszen a hétvégén visszatérhetett Lamela, Chiriches és Fazio is. Bentaleb az Afrika Kupán van, Chadli édesapja temetésére tért haza, várhatóan kihagyja a mai ütközetet. A hétvégén nem kezdett Eriksen, Adebayor és Kane sem - ma Eriksen és Kane ott lehetnek a kezdőben. A vonalon - ahogy egy hete - ma is Vorm állhat.

217. Sheffield Utd. - Tottenham, 2 (1.73) - Tippmix

A Sheffield jól futballozott Londonban, különösen a jobb szárny okozott rendre bonyodalmat a Tottenham védelmében. Ma is nyílt játékot várunk a házigazdától, hiszen menniük kell előre a döntőbe jutás érdekében. Ezt viszont a sarkantyúsok kihasználhatják, és gyors embereik révén szétkontrázhatják a sheffieldieket... Bár sok meglepetés született a napokban a ködös Albionban, ma mi mégis a nagyobb játékerőt képviselő londoniaknak szavazunk bizalmat. Szerintünk a vége 2-es lesz! Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!