<>

 
 
 
A Leicester ősszel ötöt gurított a MU-nak és idegenben is képes meglepetésre, így elsősorban a gólokat vesszük célba szombat délutáni derbijükön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Bosszúra szomjazik a United!

A Leicester ősszel ötöt gurított a MU-nak és idegenben is képes meglepetésre, így elsősorban a gólokat vesszük célba szombat délutáni derbijükön.
Angol bajnokság
Manchester Utd. - Leicester
Szombat, 16:00 óra

Louis van Gaal keze alatt még nem egészen érett össze ez a manchesteri keret. Pedig nagy nevek érkezésében nem volt hiány: Blind, Falcao, Rojo, di María, Shaw vagy Herrera neve sem hangzik épp rosszul. Tartósan jó formát azonban képtelen mutatni az együttes: amikor az ember már azt hinné, hogy pl. egy Liverpool elleni 3-0 után megindul a szekér, akkor jönnek a reménytelen döntetlenek vagy épp egy Southampton elleni zakó... Mert az egy dolog, hogy a Yeovil vagy épp a Cambridge elleni kupameccsen nem szakad meg a társaság, pontosabban meg lehet magyarázni azzal, hogy a "kiscsapatok" életük meccsén tízszeres erővel hajtottak ellenük.

De akkor a tények: a gárda jelenleg 40 ponttal a 4. helyen áll, 36 lőtt gólja a leggyengébb a top5-ben, 21 kapott gólja viszont rendben van. Három nyeretlen forduló után idegenben győztek 2-0-ra a QPR ellen, hátrányuk 2 pont a dobogós Southampton mögött, előnyük csak 1 pont az Arsenal és 3 pont a Tottenham előtt. Hazai 8-1-2 soruk és 22-8-as gólkülönbségük a 2. legjobb a mezőnyben. Evans (10/0) és Young (13/0) biztosan nem léphet pályára, Smalling (12/1) játéka pedig kérdéses.

A Leicester a 2003/2004-es szezon után tért vissza ismét az élvonalba és nyilvánvaló célja a bennmaradás kiharcolása. Az eddig megszerzett 17 pont nem ad sok okot a bizakodásra, de helyzetük korántsem reménytelen, a legutóbbi 4 fordulóban 7 pontot szereztek. Vendégként a legutóbbi 2 meccsükön nem kaptak ki: előbb meglepték a Hull csapatát (1-0), majd pontot loptak a Liverpool otthonából (2-2). A védelemből Moore (11/0) és Upson (0/0) hiányzik majd, a kapuban Kasper Schmeichel (14/0) nem bevethető, a támadó Wood (7/1) és a középpályás Hammond (10/0) szereplése kérdőjeles.

Főtipp

Manchester Utd. - Leicester, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

Melléktipp

156. Manchester Utd. - Leicester, (0-1) 1 (1.86) - Tippmix

Ősszel eseménydús meccsen 5-3-ra verte hatalmas meglepetésre a Leicester hazai környezetben a MU-t úgy, hogy van Persie és Di María góljaival már 16 perc után 2-0-ra vezetett a United... Ebből, illetve pl. a Liverpool otthonában elcsent pontból is látszik, hogy a vendégek képesek meglepetésekre és gólokra. Így ismét érdemes első körben a gólokra hajtani! Emellett viszont a QPR elleni meccs alapján akár még a hendis manchesteri siker is megkockáztatható minimális téttel!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!