<>

 
 
 
Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az örökifjú debreceni közönségkedvenc, Dombi Tibi, aki készséggel tippelt a hétvége rangadóira!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Dombi Tibi: győz a Barca és a New England

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az örökifjú debreceni közönségkedvenc, Dombi Tibi, aki készséggel tippelt a hétvége rangadóira.
Chelsea – Manchester City, 2

- Nem igazán szeretem a londoniakat, meg egyébként sem tenne jót a bajnokságnak, ha nagyon elhúznának a mezőnytől, úgyhogy bízom a City sikerében.

Leverkusen – Dortmund, 2

- A Dortmundnak tavasszal nagy menetelésbe kell kezdenie, hogy felzárkózzon az élmezőnyre, ehhez a Leverkusenben aratott diadal nagy lökést adhat.

Real Madrid – Real Sociedad, 1

- Itt érvényesülni fog a papírforma, könnyed, többgólos Real-győzelmet várok.

Udinese – Juventus, 2

- A Juve kiemelkedik az olasz bajnokságból, és bár az Udinese otthon tört már borsot nagycsapatok orra alá, a torinóiak dolgát nem fogják tudni megnehezíteni.

Monaco – Lyon, X

- Mindkét együttes jó formában várhatja a rangadót, szerintem nem bírnak majd egymással, és megosztozkodnak a pontokon.

Barcelona – Villarreal, 1

- Az Atlético elleni kupapárharc magabiztosságot kölcsönözhet a katalánoknak, a Nou Campban pedig amúgy sem számíthatnak sok jóra a vendégcsapatok. Könnyedén nyernek Messiék.

Seattle – New England, 2

- Nagyon szorítok a New England sikeréért, ideje lenne megtörni az utóbbi Super Bowl-ok rossz sorozatát. Kiélezett, izgalmas meccsen 31-24-re nyer a Pats.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!