<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Félidei X és teniszmeglepetés

A francia tenisztornán meglepetést szimatolunk, Sousa visszavághat Thiemnek. A PSG - Chelsea meccsen pedig az első félidőből húznánk hasznot.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

076. Dominic Thiem - Joao Sousa, 2 (1.94) - tenisz, Marseille, 12:00

A szorzók alapján meglepetésnek tűnhet, de mi ezen a mérkőzésen Joao Souosát támogatjuk a marseille-i tenisztorna első fordulójában. A portugál játékos nemcsak a világranglistán van előrébb az osztrák DominiC Thiemnél – ha csak három pozícióval is – hanem forma alapján is sokkal jobbnak tűnik. A magasabb szorzót nyilván az adta, hogy Sousa már az első fordulóban búcsúzott a múlt héten Rotterdamban. Igen ám, de a későbbi elődöntős Giles Simon ejtette ki, ráadásul nem is könnyen: három játszmában. Thiem ellenben hiába ment egy kört, a második menetben a nem túl acélos Sztakhovszkij simán leverte. Vagyis a fiatal játékos nincs élete formájában finoman szólva. Tavaly januárban Thiem legyőzte kemény borításon Sousát az Ausztrál Openen, most itt az ideje visszavágni. Szerintünk ezt a meccset képes lesz behúzni Sousa.

136. PSG - Chelsea, 1. félidő X (1.93) - Bajnokok Ligája, 20:45

Elérkezett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, ahol a francia harmadik és az angol éllovas találkozik és a párizsi odavágón nem kis taktikai csata van kilátásban. A PSG az F-csoport 2. helyén zárt a Barcelona mögött, míg a londoniak viszonylag simán nyerték a G-csoportot. Jó eséllyel mindkét csapat számára az óvatosság lesz az elsődleges: a Chelsea nem akarja hátrányból kezdeni majd a visszavágót, míg a PSG kapott gól nélkül kívánja majd megúszni ezt az első felvonást. Az első 45 perc a hasonló meccsek jelentős részében nem túl látványos játékot hoz. Habár mindkét együttes támadójátékában komoly potenciál rejlik, azt gondoljuk, az óvatosság ennek ellenére is győzni fog és az izgalmak inkább a 2. félidőre és a visszavágóra maradnak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!