<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Lerendezheti az Atlético Madrid

A Leverkusen jókora gödörben van, az Atlético viszont kisebb kilengések ellenére menetel. A kiélezett bajnokság miatt már most lerendezheti a párharcot a spanyol alakulat.
Bajnokok Ligája
Bayer Leverkusen – Atlético Madrid
Szerda, 20:45 óra

Nincs jó formában a Leverkusen. Az ősszel is döcögő, azonban egy hót könnyű csoportból továbbjutó gyógyszergyári csapatnál februárra végleg kijöttek a gyermekbetegségek. Legutóbbi öt bajnokijából mindössze egyet nyert meg, azt is a szétesett Hertha ellen. A Dortmund és az Augsburg elleni döntetlenek még elmennek, a Werder viszont idegenben kapott ki a csapat, a Wolfsburgtól pedig otthon szenvedett 5-4-es vereséget. Pedig nem lenne rossz a csapat, de a védelme szörnyű. Konkrétan már az európai kupaszereplés is veszélybe került, hiszen jelenleg csak hatodik a klub. Persze föladni azért nem fogja a csatát a Leverkusen, viszont a hiányzók nem könnyítik a csapat dolgát. Kruse, Toprak és Bender sem fog valószínűleg játszani.

Az Atlético kissé kétarcúnak tűnik az elmúlt hetekben. Hiszen míg például odahaza elpáholja a Real Madridot (4-0-ra), addig simán kiesik a Barcelona ellen a kupából és kikap idegenben a bajnokságban a Celta Vigótól. Ezt leszámítva viszont nincs rossz formában a Madrid, sőt. A Mandzukic-Griezmann csatárkettős szépen termeli a gólokat. És Torres is bármikor bevethető ékként, egy Leverkusen ellen képes lenne villogni. Itt is vannak kisebb sérülésekkel bajlódók, mint például Arda Turan, Koke, vagy Tiago, de egyelőre senkire sem mondta az a csapat, hogy biztosan nem fog játszani.

Főtipp

216. Leverkusen – Atl. Madrid, 2 (2.48) - Tippmix

Az Atlético harmadik a bajnokságban, amelyben szeretné megvédeni a címét. De a tavaly elbukott BL-döntő után ezt a sorozatot is komolyan veszi. A kiélezett tavasz miatt nem hisszük, hogy vágyna egy szoros visszavágóra a csapat. A két gárda közötti jelenlegi különbség alapján szerintünk már most lerendezheti az Atlético a párharcot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!