<>

 
 
 
A Kijev és az Inter is győzelemmel vívhatja ki a továbbjutást, emellett pedig a svéd hokiligából is találtunk egy jól fizető tippet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két El-csata és egy hoki

A Kijev és az Inter is győzelemmel vívhatja ki a továbbjutást, emellett pedig a svéd hokiligából is találtunk egy jól fizető tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

013. HV 71 - Brynäs, 1 (1.70) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 6. fogadja a 9. helyen állót az 52. fordulóban. A HV egyenes ágon kívánna a negyeddöntőben jutni, ehhez az első hatban kellene végezni, ez azonban még közel sem biztosított, hiszen a Färjestad csupán 3 pontra van tőle. Akár még a 4. helyre is odaérhet a hazai együttes, ám ehhez az utolsó 4 meccsén termelnie kell a pontokat. Közepes támadójáték és védelem jellemzi a csapatot, otthon a 4. legjobb a mezőnyben.

A Brynäs gyenge középcsapat, a 9-10. hely valamelyikén érhet célba az alapszakasz végén, vagyis extra kört kell futnia a negyeddöntőért. Formája ingadozó, így a legutóbbi 5 körben 2 győzelmet és 3 vereséget számlál. Támadójátéka gyér, míg védelme a liga egyik legrosszabbja 152 kapott góllal. Vendégként nincs rosszabb csapat nála az élvonalban, mindössze 4 győzelmet tud felmutatni 21 vereség mellett. A HV ebben a szezonban mind a 4 közös meccset hozta, otthon 5-0 és 4-2 arányban verte csütörtöki ellenfelét. Meglehet nekik ez a meccs is!

049. Dinamo Kijev - Guingamp, 1 (1.65) - Európa-liga, 19:00

Előnyt szerzett múlt héten a Guingamp csapata, de eléggé felemás eredmény volt azért az a hazai 2-1. A szünetig ugyanis a Dinamo Kijev dominált, az ukrán csapat vezetett is, ám miután két játékosát is kiállították, eléggé megkönnyítette az ellenfél dolgát. Még így sem tudott nyerni egyszerűen a francia gárda. A Kijevből rengetegen hiányoznak, sérülések és eltiltások miatt is estek ki emberek, de mi akkor is úgy véljük, hogy a Dinamo klaszisokkal jobb csapat a Guingampnál. A francia alakulat a hazai bajnokságban közepes erősségűnek számít, ez pedig még egy tartalékos Dinamo ellen is ki fog jönni Kijevben. Az ukránoknál kötelező a továbbjutás. Támadásban veszélyesebb a Dinamo és ha odafigyel a csapat - és például nem állíttatja ki magát lépten-nyomon egy-egy játékosa - akkor nyerhet odahaza és akár még a továbbjutás is összejöhet.

043. Inter - Celtic, 1 (1.55) - Európa-liga, 19:00

Fordulatos meccset vívott múlt csütörtökön a két együttes: 3-3 lett a vége, miután a Celtic a 93. percben egyenlített. Az eredménynek mégis az Inter örülhet, ám nem valószínű, hogy az olasz együttes ülni fog a babérjain. A meccsben ismét benne van egy gólzáporos összecsapás, illetve az is, hogy most már nem fog kihagyni a kék-fekete védelem. Az Inter jó formában van, kezd magára találni, a sorozatot komolyan veszi, látszik ez a három rúgott gólból is. A Celticnél jóval erősebb csapat, főleg a San Siróban. A Celticnek az az átka, hogy már nincs igazán ellenfele odahaza, így hiába nyeri a bajnokságokat sorra, Európában nem igazán rúg labdába. Az Inter elherdálta előnyét legutóbb, ezúttal szerintünk nem fog hibázni a csapat és behúzza a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!