<>

 
 
 
Őrült meccset vívott egymással a két együttes a múlt csütörtökön a Celtic Parkban - ma sem lesznek sokkal visszafogottabbak a srácok. Az első meccs 3-3-mal zárult.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Ismét gólzáport hozhat az Inter-Celtic

Őrült meccset vívott egymással a két együttes a múlt csütörtökön a Celtic Parkban - ma sem lesznek sokkal visszafogottabbak a srácok. Az első meccs 3-3-mal zárult.
Európa-liga
Inter - Celtic
Csütörtök, 19:00 óra

Az Inter kezdi elkapni a fonalat. A kék-feketék zaklatott szezont futnak, Mazzarit Manchini váltotta a kispadon, ám az egykori csatárzseni sokáig nem igazán tudta felpörgetni Icardiékat. Hullámzóan teljesítettek a milánóiak, a bajnokságban is csak a középmezőny második felében tudtak tanyázni. Aztán február elejétől elkezdtek jönni az eredmények. A Palermot és az Atalantát fölényesen verték Palacioék, és a szárdoktól is sikerült elhozni a három egységet (Cagliari 1-2). Közben volt a skót kaland, amely valóban eseménydúsra sikeredett: gyorsan kétgólos előnyre tettek szert Medelék, amit aztán le is adtak. Majd megint vezettek, de a ráadásban sikerült egalizálniuk az eredményt a hazaiaknak.

Ami szembetűnő mostanság: az Inter gólos csapattá kezd válni. Az előrejátékban nagyot lendített a csapaton Shaqiri és Podolski érkezése (utóbbit nem nevezték az EL-re), viszont a védelem a sok hiányzó miatt azért olykor szellős. Ezúttal is foghíjas lesz a hátsó alakzat, ugyanis Jonatan és Nagamoto nem lesz ott a keretben, de Campagnaro és Andreolli is sérüléssel bajlódott. Handanovic továbbra sincs, és Podolski mellett Brozovic sem lehet ott a nemzetközi találkozón.

A Celtic is jó formában van, most már vezeti a skót bajnokságot, a hétvégén simán, 4-0-ra nyert - igaz, a hegylakók pontvadászata azért más színvonal. A zöld-fehérek a kezdeti botladozást követően rátaláltak a helyes útra, 2015-ben csak nyertek a bajnokikon! A támadójátékkal nincsen gond, és hazai vizeken a védekezéssel sem: 25 meccsen mindössze 13-szor kapituláltak. Viszont a nemzetközi porondon azért már többször bajba kerülnek a bekkek - ezt bizonyította már a társaság a csoportkörben, ahol is hat ütközetben 11-szer zörrent meg a hálójuk. Ronny Deila menedzser ezúttal sem számíthat két alapbekkjére, Mulgrew-ra és Lustigra.

Tipp: Inter - Celtic, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmixpro

A skótoknak menniük kell előre a továbbjutáshoz, ám az Inter hazai környezetben sem áll be bekkelni, ez tuti! Ebből pedig változatos, közönségszórakoztató, eseménydús kilencven perc kerekedhet. És mi pedig gólokat várunk, legalább hármat! Tippünk tehát: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!