<>

 
 
 
Négy Európa-liga-mérkőzéssel várjuk a csütörtököt, így a Liverpool, az Inter és két Dinamo is terítékre kerül.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: Dinamo, Inter, Liverpool

Négy Európa-liga-mérkőzéssel várjuk a csütörtököt, így a Liverpool, az Inter és két Dinamo is terítékre kerül.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Dinamo Moszkva-Anderlecht, 1 (1,85) - Európa-liga, 18:00

A Dinamo az első meccsen nagy csatára kényszerült, de nagyobb helyzetei voltak. Az Anderlecht fiatal és sebezhető, az oroszokat úgy tűnik, hogy érdekli a sorozat. Behúzhatják.

Dinamo Kijev-Guingamp, 1 (1,70) - Európa-liga, 19:00

A Dinamóból sokan hiányoznak, de így is partiban voltak az első meccsen 9 emberrel. A Guingamp közepes francia csapat, idegenben verhető (4-2-6, 13-19), szerintünk nem ússzák meg.

Inter-Celtic, 1 (1,60) - Európa-liga, 19:00

Az Intert komolyan kell venni, Shaqiri, Ranocchia, Palacio játéka is példa erre. Lassan feltámadóban van a bajnokságban, a 3-3 után nem muszáj nyerni, de ez a mostani Celtic verhető.

Besiktas-Liverpool, 2 (2,35) - Európa-liga, 19:00

A Besiktas a BL-re hajt, óriási a csata, ezért most kicsit hiányos. A Liverpoolnak is fontos a PL, de bővebb a keret, és a menedzser annyira nem forgat. Túl erős lehet a törököknek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!