<>

 
 
 
A londoni 1–1 után a Fiorentina van kedvezőbb helyzetben, de ehhez a Tottenhamnek is lesz egy-két szava.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Újabb nagy meccs készül Firenzében

A londoni 1–1 után a Fiorentina van kedvezőbb helyzetben, de ehhez a Tottenhamnek is lesz egy-két szava.
Európa-liga
Fiorentina - Tottenham
Csütörtök, 19:00 óra

Vincenzo Montella csapata nem illetődött meg a White Hart Lanen egy héttel ezelőtt, sőt, Basanta találatával az idegenbeli gólját is megszerezte, mely mint később kiderült, döntetlent ért az angol fővárosban. Az El csatát követően hétvégén a bajnokságban is ikszeltek a violák, a Torino ellen is 1–1-et játszottak az első firenzei találatát jegyző Mohamed Salah góljának köszönhetően. Az Európa-ligában egyébként meggyőzőek az olaszok, simán nyerték a csoportjukat, igaz a Guingamp-PAOK-Dinamo Minszk trió megelőzése alapvető elvárás lehetett Gomezéktől. Ami a hiányzókat illeti, Rossi és Bernardechi sérült, de Tatarusanu és Borja Valero játéka is kérdéses.

A Tottenhamnak sincs miért elkeserednie, hiszen az odavágón több helyzetet alakítottak ki és közelebb álltak a győzelemhez, mint a lilamezesek, a befejezésekbe azonban rendre hiba csúszott. A hétvégi fordulóban ma esti ellenfelükhöz hasonlóan csupán egy pontra voltak képesek a West Ham ellen, igaz, ha hozzátesszük, hogy 2–0-ról felállva, a 94. percben egyenlítettek, talán más a dolog fekvése... A Spurs némi meglepetésre a Besiktas mögött csupán a második helyen végzett a csoportjában, az Asterias Tripolit és a Partizant megelőzve a kvartettben. Jó hír viszont, hogy vendégoldalon sem eltiltás, sem pedig sérülés nem nehezíti Mauricio Pochettino munkáját, így az általa elképzelt legerősebb tizenegyet küldheti pályára.

Tipp: Fiorentina - Tottenham, mindkét csapat szerez gólt (1.65) - Tippmixpro

A párharc második mérkőzésén is kiélezett, izgalmas csatát várunk, ahol a vendégeknek muszáj lesz támadólag fellépniük, hiszen a 0–0 a firenzeieknek kedvez. A Fiorentina kontratámadásai azonban mindig magukban hordozzák a veszélyt, így az is elképzelhető, hogy egy nagy adok-kapokba szaladnak bele a csapatok, mellyel egyrészt a semleges nézők, másrészt a gólváltásra fogadók járhatnak jól!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!