<>

 
 
 
Két Premier League-mérkőzésre és a férfi kosárlabda NB I-re is szép nagy oddsot szemeltünk ki szombatra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két angol, egy magyar

Két Premier League-mérkőzésre és a férfi kosárlabda NB I-re is szép nagy oddsot szemeltünk ki szombatra.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

135. Alba Fehérvár - Kecskemét, 1 (1.96) - férfi kosárlabda NB I, 18:00

Az alapszakasz hetedikje (11-10) fogadja a harmadik helyezettet (16-5). Fontos gyorsan leszögezni, hogy a Kecskemét már elérte a célját, hiszen biztosan tagja a felsőháznak, és ismerve Ivkovics edző húzásait, nem hinnénk, hogy a csapata túlságosan összetörné magát Fehérváron. Az Alba leszerepelt a Magyar Kupa nyolcas döntőjében, az új játékosok még csak most épülnek be az együttesbe, a center Gilchrist nem szerepelhet szombaton. A kupacsaták előtt elkapták a fonalat a fiúk, hiszen legyőzték a MAFC-ot, a Szegedet és az éllovas Atomerőműt is.

Hiányzók a Kecskemétben is lesznek, a hírek szerint kihagyja a derbit Djeraszimovics, a legjobb légiós és Hegedűs is. Idegenben alapesetben sem lenne könnyű dolga a Kecskemétnek, az igazi motiváció hiánya pedig visszaüthet. Ilyen oddsért kötelező megkockáztatni a hazai sikert.

150. Stoke - Hull City, 1 (1.90) - angol bajnokság, 16:00

A 10. fogadja a 15. helyezettet a 27. fordulóban. A Stoke kezd magára találni, és igazolni, hogy ténylegesen egy jó kis középcsapat. Otthon nagyon erős volt tavaly, egyelőre 5-2-5-ös mérleggel és 16-17-es gólkülönbséggel nem az igazi, de felfelé jön, az utolsó 12 tétmeccséből 7-et megnyerve, és minden legalább egy gólt lőve. A Hull hiába a nyári beruházások egyértelmű kiesőjelölt, most éppen megindult, de a hazai QPR és Aston Villa elleni győzelem elvárható, semmi különleges. Védelme nem rossz, támadásban akadnak gondok, no meg idegenben, ahol 2-5-6-os mérleggel és 11-19-es gólkülönbséggel szenved, és az utolsó ötből hármat elbukott. Nem hiszünk a Tigrisek feltámadásában, hazait fogadunk.

145. West Ham - Crystal Palace, 1 (2.00) - angol bajnokság, 13:45

A 8. és a 13. csapat derbije nyitja a 27. bajnoki fordulót. A West Ham megtorpant, 4 bajnoki óta nem nyert, igaz ezalatt csak egyszer kapott ki. Az 1-1-es döntetlen a MU, valamint a 2-2-es remi a Tottenham ellen nem rossz eredmény és a Liverpool elleni idegenbeli 0-2 is megmagyarázható. Otthon 7-3-3 sorral masszív és 20-11-es gólkülönbségére sem lehet különösebb panasz. A támadósorból Cole (13/2) és Carroll (14/5) hiányzik.

A Crystal Palace elmozdult a veszélyzóna közeléből, jelenleg 5 pontra van a kieső helyektől. Formája hullámzó, így legutóbbi 5 bajnokijából 2-1-2 sort hozott ki. Vendégként 3-6-4 mérlegével erejéhez mérten nem rossz, legutóbbi 2 vendég fellépésén (Leicester, Burnley) nyerni tudott. Két fontos támadó és egy szintén alap középpályás mellett további 3 peremember nincs. A West Ham szerintünk csak megtorpant, ám a Crystal Palace jókor jöhet neki a győzelmi útra való visszatéréshez.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!