<>

 
 
 
Két egymást rendszeresen megszóró csapat találkozik az olasz másodosztályban, fogadjunk a Pescara-Crotonéra!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólokra leltünk Olaszországban

Két egymást rendszeresen megszóró csapat találkozik az olasz másodosztályban, fogadjunk a Pescara-Crotonéra!
Olasz másodosztály, 29. forduló
Pescara-Crotone
kedd 20:30 óra

A rájátszásra hajtó hazaiak egyre jobb formát mutatnak. Jelenleg is play off pozícióban tanyáznak, 39 pontjukból viszont csak 17-ez zsebeltek be saját stadionjukban. Legjobb góllövőjük elhagyta a halványkékeket, és a Cataniához szerződött. Ennek ellenére nem érződik a visszaesés a társulat teljesítményén, sőt, Sansovini vezetésével a legutóbbi két bajnokijukat megnyerték a fiúk. Egy eltiltott csatár visszatér, viszont a kezdő kapus és egy bekk sérült.

Főtipp

Pescara-Crotone, 2.5 gól felett (1.95) - Tippmixpro

Óvatosabbaknak

Pescara-Crotone, 1.5 gól felett (1.30) - Tippmixpro

A Crotone a kiesés elkerüléséért küzd, egyelőre váltakozó sikerrel. Az utolsó helyen áll 28 ponttal, de egy sikerrel nagyot léphetne előre a tabellán. A hétvégén győztek Massimo Drago fiai, meglepetésre a Livornot verték. Idegenben eddig szerénykedtek a piros-kékek (2-3-9), és nem szól mellettük az a tény sem, hogy Modesto, a rutinos középpályás begyűjtötte negyedik sárgáját, így eltiltott lesz. Egy középpályás felgyógyult betegségéből, egy bekk viszont sérült.

Az egymás elleni meccseik rendre eseménydúsak voltak a közelmúltban - és azt gondoljuk, ezúttal sem lesz másként. Mindkét fél motivált lesz, és szerintünk felvállalják a nyílt játékot. Mi a találatokra megyünk rá, és húzzuk be a +1,5-öt vagy a +2.5-öt!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!