<>

 
 
 
Megvan a legjobb tippünk a Juventus-Fiorentina kuparangadóra, a Dán, a Francia Kupa és az Euroliga is soros.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: Juve-Fio és kupameccsek

Megvan a legjobb tippünk a Juventus-Fiorentina kuparangadóra, a Dán, a Francia Kupa és az Euroliga is soros.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Köbenhavn-Randers, 1 (1,65) - Dán Kupa, 18:00

A bajnoki 2. és 3. meccsel, a hétvégén kikaptak, igaz a Randers a reménytelen utolsótól, otthon. Ugyanúgy defenzívek, de a Köbenhavn erősebb, főleg otthon (7-1-2, 14-8).

Brest-Auxerre, 1 (1,80) - Francia Kupa, 19:00

Óriási a tét a másodosztálybeli 5. és 10. számára, az elődöntő. A Brest otthon ütős (8-5-0, 20-7), ugyanúgy nincs formában, mint az Auxerre, de papíron is jobb, pihentebb, 1-es.

Juventus-Fiorentina, 2,5 gól alatt (1,90) - Olasz Kupa, 20:45

Elődöntő, 1. forduló, óvatos feleket várunk, az utolsó négy egymás elleni 2,5 alatti, a ligában is több a 3 gól alatti meccs (13-12 és 16-9). Logikus a gólínség.

Laboral Kutxa-CSZKA Moszkva, 2 (1,45) - férfi kosár Euroliga, 20:45

A Laboral összeállt, otthon az utolsó 14-ből 13-at nyerte, ám minőségre nem top8-as csapat. A CSZKA végső esélyes, megtorpant, de bárhol, bárkit megver. Most is bizonyítja.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!