<>

 
 
 
Csütörtökön a kosár Euroligában a CSZKA, a svájci hokiligában a Zürich, míg a Dán Kupában a Koppenhága sikerét várjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három sportágban utazunk

Csütörtökön a kosár Euroligában a CSZKA, a svájci hokiligában a Zürich, míg a Dán Kupában a Koppenhága sikerét várjuk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

024. Zürich Lions - Biel, 1 (1.43) - svájci jégkorongbajnokság rájátszás, 20:15

A Zürich nehézkesen, de csak megnyerte az alapszakaszt, így előnyös helyzetből harcolhat a rájátszásban. Ellenfele a 8. helyet megszerző Biel. A Zürich főként otthon volt nagyon erős idén: 20 sikere mellé mindössze 5 vereség csúszott be, a Biel ugyanakkor nem dicsekedhet acélos vendég mutatókkal (6-3-3-13 sor 72-98 gólkülönbséggel). A párharc első két meccse hozott fordulatokat rendesen: előbb a Biel idegenben nyert 5-0-ra, majd a Zürich nyert vendégségben 3-1 arányban. A Zürich ugyan az idei szezonban nem emelkedik ki annyira a mezőnyből, a bajnoki cím elsőszűmú várományosának számít. A legacélosabb védelmet tudja felmutatni, amely a támadásban gyakran akadozó Biel ellen komoly fegyver lehet a párharc során. A harmadik meccsen szerintünk már helyreáll a rend és előnyhöz jut a Zürich hazai környezetben!

036. Laboral Kutxa - CSZKA Moszkva, 2 (1.40) - férfi kosár Euroliga, 20:45

A Laboral összeállt, otthon az utolsó 14-ből 13-at nyerte, ám minőségre nem top8-as csapat. A CSZKA végső esélyes, megtorpant, de bárhol, bárkit megver. Most is bizonyítja. További részletek később...

044. Köbenhavn - Randers, 1 (1.73) - Dán Kupa, 18:00

A bajnoki 2. fogadja a 3. helyezettet a negyeddöntőben, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A Köbenhavn mióta megjárta a BL-főtáblát 2013 őszén szenved, tavaly éppen becsúszott nagy hajrával a dobogóra, most is nagy a hátránya. A gólszerzéssel vannak a gondok annak ellenére, hogy a korábbi gólkirály Andreas Cornelius hazatért angliai kitérőjéből. Hátul nincs gond, ahogy otthon sem, 7-1-2-es mérleggel és 14-8-as gólkülönbséggel áll, utolsó öt mérkőzésén 4-1-0-t tud. A Randers eközben komoly meglepetés, általában alsóházi vagy középcsapat volt, most azonban a dobogó várományosa. Hasonlóan defenzív, mint a fővárosi riválisa, idegenben három kötelező mérkőzés megnyerésével a bajnokságban a legjobb. Nem nagyon lehetett rá panasz idáig, ám a hétvégén óriási pofont kapott, amikor a tét nélkül focizó utolsó hazai pályán verte meg. Minőségre jobb a Köbenhavn, a bajnoki cím messzire van, így ez lehet az egyetlen trófeaesély, míg a Randers előbb-utóbb kifulladhat. 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!