<>

 
 
 
A hazaiak még jók lehetnek a play offra is talán, a szeszélyes vendégek ellen otthon tarthatják a pontokat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Tovább hajthat a feljutásra a Nottingham

A hazaiak még jók lehetnek a play offra is talán, a szeszélyes vendégek ellen otthon tarthatják a pontokat!
Angol másodosztály
Nottingham - Rotherham
Szerda, 20:45 óra

A Nottingham 54 pontjával a 9. pozíciót foglalta el a Championshipben, a piros-fehérek 8-5-5-ös (32-24) hazai mérlege nem éppen félelmetes. A gárda parádésan nyitotta a bajnokságot, ám az őszt elrontották Burke-ék: sorra jöttek a vereségek, így most hiába a jobb forma (legutóbbi kilenc meccsen egy vereség), közel sem biztos, hogy összejön a hőn áhított rájátszás. Dougie Freedman menedzser régóta nem számíthat legjobb csatárára, Assombalongára, de sérült még egy meghatározó bekk is.

A Rotherham egyre veszélyesebb vizekre evez, a játéknap előtt már csak 6 pont volt az előnye a Wigannel szemben, amely épp a legutóbbi fordulóban nyert nála. A társaság 3-7-8-as vendégmérlegéhez 13-26-os gólkülönbség párosul, tehát a túrákon nem éppen hatékony a támadójáték. 40 egység áll a nevük mellett, a formájuk pedig rettenetesen hullámzó: legutóbbi négy fellépésük közül kettőt bebuktak, kettőt behúztak. A középhátvédjük sérüléssel bajlódott, ám olybá tűnik, a walesi bekk tudja vállalni a játékot.

226. Nottingham - Rotherham, 1 (1.73) - Tippmix

Decemberben fordított felállásban 0-0 lett a vége, most viszont az az érzésünk, hogy a Forest behúzza a három pontot. Erősebb a kerete, és ez ma győzelmet ér. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!