<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: Skót öröm, német gólok

Szerdán már a válogatottaké a főszerep. Németországban gólokra tennénk, míg a skótok küzdős meccsen nyerhetnek. Az amerikaiak pedig borsot törhetnek Dánia orra alá.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

191. Dánia - USA, (0-1) 2 (1.60) - válogatott mérkőzés, 20:15

Kissé sokalljuk ezt az oddsot az amerikaiakra, hiszen hiába nem nyert mostanában fontosabb meccset az Egyesült Államok, Dánia nem szokta megerőltetni magát a barátságos meccseken. Szerintünk nem fog kikapni Jürgen Klinsmann csapata.

202. Németország - Ausztrália, 4 vagy több gól (1.98) - válogatott mérkőzés, 20:30

Az Ázsia Kupa győztese és a világbajnok meccse óriási gálát hozhat, hiszen mindkét csapat félelmetes támadógépezet, presztízs most nem számít, egy felszabadult, remek mérkőzésre van kilátás. Sok góllal!

216. Skócia - Észak-Írország, 1 (1.70) - válogatott mérkőzés, 20:45

Hiába nyert Budapesten tavaly Észak-Írország, Skócia még többet guríthatott volna annak a Pintér-csapatnak. A skótok sokkal jobb csapattal rendelkeznek, odahaza nagyon erős csapat, egy szoros meccsen legyőzhetik a vendégeskedő szomszédot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!