<>

 
 
 
Hári János klubcsapata, a Modo sereghajtóként végzett a svéd ligában, ezért osztályozóra kényszerült. Az első három mérkőzést behúzták, szerdán idegenben bebiztosíthatják bennmaradásukat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Lezárhatja az osztályozót a MODO

Hári János klubcsapata, a Modo sereghajtóként végzett a svéd ligában, ezért osztályozóra kényszerült. Az első három mérkőzést behúzták, szerdán idegenben bebiztosíthatják bennmaradásukat.
Svéd jégkorongbajnokság, osztályozó
Vita Hästen - MODO
Szerda, 19:00 óra

A Vita Hästen a svéd másodosztály, az Allsvenskan 8. helyén végzett az alapszakaszban, ami pont rájátszást ért. Abból nagyon jól jöttek ki, egészen az összesített 4. helyig felkúsztak, ez osztályozót ért neki. A másodosztályban nagyon rosszak voltak hazai jégen, 26 meccsből csak 14-szer nyertek. Gólarányuk 129:142 volt. A csapat egyetlen eddigi osztályozón szerzett gólját Ahsberg lőtte. A kapuban Lundberg áll, aki 34/36, 39/41 és 26/30 védési hatékonyságot produkált.

152. Vita Hästen - MODO, 2 (1.50) - Tippmix

A Modo az SHL 12., utolsó helyén végzett 55 meccse szerzett 53 ponttal, ezzel osztályozóra kényszerültek. Az első osztályban rosszak voltak idegenben, 28 meccsből csak 7-szer nyertek. Összességében 127:176-os gólarányt produkáltak. A Modo húzóembere a szlovák válogatott Marcel Hossa, aki 3 meccsen 2+1 pontot szerzett, akárcsak Önerud, míg Haataja 1+2, Pettersson pedig 0+3 pontos. Ullmark az első két meccsen 100%-kal védett, míg a 3. meccsen 23 lövésből csak 1 gólt kapott.

Az osztályozó eddigi 3 mérkőzésén 3-0-s, 2-0-s és 4-1-es Modo-siker született, közülük a második mérkőzést a Vita Hästen otthonában játszották. Ha a Modo nem akar felesleges izgalmakat, szerdán nyer idegenben és megőrzi SHL-es tagságát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!