<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csak semmi lazítás, Ausztria!

A G-csoportot tíz ponttal vezető osztrákok stabilizálhatják a pozíciójukat a Lichtenstein elleni Eb-selejtezőn. Legalább kétgólos vendégsikerből profitálnánk.
Eb-selejtező, G-csoport
Lichtenstein – Ausztria
Péntek, 20:45

A G-csoportban négy fordulót követően így néz ki a tabella: 1. Ausztria 10 pont, 2. Svédország 6, 3. Oroszország 5, 4. Montenegró 5, 5. Lichtenstein 4, 6. Moldova 1. A miniállam válogatottja eddig nem is teljesít rosszul - önmagához képest. A svédeknél és az oroszoknál ugyan kikaptak, de győztek Moldovában, otthon pedig remiztek Montenegróval. Rene Pauritsch szövetségi kapitány persze a helyén kezeli a sikert, és pontosan tudja, hogy a továbbjutásra aligha lehet esélye a válogatottjának. Persze evés közben jön meg az étvágy, és kétségtelen tény, hogy a lichtensteini válogatottat már senkinek sem szabad egy legyintéssel letudnia.

112. Lichtenstein - Ausztria, 2, európai hendikep -1 (1.57) - Tippmix

A sógorok rendesen bekezdtek, Marcel Koller szövetségi kapitány alakulata a svédek elleni hazai remit követően verte Moldovát idegenben, majd hazai környezetben Montenegrót és Oroszországot is. Ha behúzza a kötelezőt, nagyon jó pozícióból lesz féltávnál. Persze, még várnak veszélyes kirándulások Okotiéékre (Oroszország, Svédország, Montenegró), ám összességében így is lépéselőnybe került a riválisokkal szemben. Alabáék védekezése rendben van, kétszer kapituláltak a négy selejtezőn, és jó eséllyel pénteken is lehozhatják a kilencven percet kapott gól nélkül. Kettőt pedig csak lőnek…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!