<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Darálhat az angol gépezet

A háromoroszlánosok rendszerint szenzációsak a selejtezőkön, majd pofára esnek a tornákon. Most szegény Litvániát nyelhetik le egészben. Sima hazai siker a láthatáron.
Eb-selejtező, E-csoport
Anglia - Litvánia
Péntek, 20:45 óra

Anglia toronymagasan vezeti selejtezőcsoportját, hiszen hat pont az előnye a második Szlovéniával szemben. Eddigi négy meccsén 11 gólt lőtt és csak egyet kapott. Hogy kijut az Eb-re, az nem kérdés. Ahogy az sem, hogy hiába megy majd ki nagy reményekkel, nem sok keresnivalója lesz. Az angoloknak hagyományosan maradnak a selejtezők, ahol lehet parádézni. Most például Litvániát üthetik ki a Wembley-ben. Wayne Rooney egyre jobb formába lendül a Manchester Unitedban, góljaira most is számítunk. Akárcsak az újonc Harry Kane-ére. Komolyabb hiányzó nincs a csapatnál.

Litvánia nem áll rosszul a csoportjában, hiszen négy meccséből kettőt is megnyert. Ez azonban igencsak csalóka, ugyanis San Marinót és Észtországot verte a gárda, mindkettő igen könnyű mérkőzésnek mondható. A keményebb ellenfelekkel szemben már nem volt ilyen ütőképes Litvánia, Szlovéniától 2-0-ra, Svájctól pedig 4-0-ra kapott ki a csapat. Ugyan novemberben, Ukrajnában hoztak egy meglepetés 0-0-át, ám azt a barátságos mérkőzést távolról sem vette komolyan a hazai csapat.

Főtipp

Anglia - Litvánia, európai hendikep -2, 1 (2.00) - Tippmixpro

Melléktipp

Anglia - Litvánia, Anglia nyeri mindkét félidőt (1.90) - Tippmixpro

Anglia várhatóan végig dominálni fog a találkozón és a szurkolók el is várják a jó játékot és a kiütéses sikert. Szerintünk nem lesz gond a góllövéssel: két gólos hendikepről is bátran ajánljuk az angol sikert.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!