<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: brazil és győri szamba, magyar X

Brazília tovább folytathatja menetelését és Chilét is leverheti, míg a győri lányok odahaza nyerhetik meg a magyar kupát. De a magyar-görögre is van tippünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

208. Győr nyeri a Kupát, 1 (1.24) – női kézilabda magyar Kupa, 15:45

Hazai pálya, hatalmas keret és óriási dominancia. A Győr zsinórban tízszer nyerte meg a magyar kupát, utoljára 2004-ben tudott nyerni a Dunaferr. Most valószínűleg a Ferencváros lesz a döntőbeli ellenfél, amelyet már idén is legyőzött párszor az ETO. Hazait várunk.

224. Brazília – Chile, 1 (1.65) – válogatott mérkőzés, 16:00

A brazilok félelmetes formában vannak, Dunga második regnálásával újraindult a szamba és a vb-égés óta minden meccsét megnyerte a csapat. Chile kissé szétesni látszik, Irán ellen is csak kergették a labdát csütörtökön. A brazilok könnyedén nyerhetnek a londoni meccsen.

238. Magyarország – Görögország, 1. félidő X (1.93) – Eb-selejtező, 20:45

Kőkemény találkozóra van kilátás, amely mindkét csapatnak nagyon fontos. Nekünk a továbbjutáshoz lenne elengedhetetlen, a görögöknek pedig az életben maradáshoz. Éppen ezért nem várunk gólgazdag találkozót, valószínűleg egy óvatos kezdést látunk majd, talán gólnélküli első félidővel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!