<>

 
 
 
Négy keddi tippel is érkezünk: a szlovák-cseh és a holland-spanyol derbin gólokat várunk, a Fradi a Magyar Kupában, míg a Washington az NHL-ben győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: válogatott gólok, Fradi és NHL

Négy keddi tippel is érkezünk: a szlovák-cseh és a holland-spanyol derbin gólokat várunk, a Fradi a Magyar Kupában, míg a Washington az NHL-ben győzhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

104. Washington - Carolina, 1 (1.70) - NHL alapszakasz, szerda 01:00

A Metropolitan csoport két tagja csap össze egymással kedd éjjel, kettejük közül azonban már csak a fővárosiaknak van komoly tét. A Washington ugyanis a lehető legjobb kiemelésért küzd, jelenlegi 92 pontja a főcsoport 6. helyére elegendő, de akár még a 4-5. hely is megcsíphető lenne egy jó hajrával. Ovecskinék önbizalom növelő New York-i sikerről érkeznek, ahol a Rangerst verték 5-2 arányban. A Carolina 67 ponttal a csoport utolsó helyén tanyázik, a főcsoportban csupán a Toronto és a Buffalo gárdáját előzik meg. Motiváció már nem sok maradt tehát, ráadásul idegenben is gyér mutatókkal áll a csapat (9-2-4-21 84-114). A Capitals ráadásul nem tartozik kedvenc ellenfelei közé: a legutóbbi 5 közös meccsből csak egyet nyert meg a Hurricanes. A motivált és erősebb kerettel bíró Washington sikere ezen az oddson ajándéknak tűnik!

133. Szlovákia – Csehország, 2,5 gól felett (1.79) – felkészülési mérkőzés, 20:30

2-1, 3-0, 4-1, 0-3, 3-1, 1-2, 2-2 és 3-0. 1997 óta nyolc meccset vívott egymással Szlovákia és Csehország, s amint az látható, még egyszer sem fordult elő, hogy ne született volna legalább három gól. Abba ezúttal sem mernénk belemenni, hogy ki nyeri a találkozót (ha egyáltalán lesz győztes…), a sok találat ugyanakkor jó választás lehet.

A zsolnai „házimecs” vendéglátói öt győzelemmel állnak az Eb-selejtezőcsoportban, legutóbb Luxemburgot intézték el 3-0-ra. Alig maradnak el tőlük az A-jelű hatosban menetelő csehek, akik négy diadal – valamennyi +2,5 gólt hozott – után meglepetésre 1-1-et értek el a lettek ellen. A két sikerkapitány várhatóan belenyúl kicsit a keretbe, ám a válogatottak közti presztízs bizonyosan megmarad. Jó eséllyel jöhet a kilencedik sokgólos szlovák-cseh ütközet.

141. Hollandia - Spanyolország, 2.5 gól felett (1.75) - barátságos mérkőzés, 20:45

A 2010-es vb-döntő visszavágóját rendezik meg, ezúttal barátságos keretek közt. A hollandok a brazíliai bronzérem óta nem tudnak kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, kikaptak például Izlandon, de a minap a törökökkel is csak döntetlent játszottak Amszterdamban. A spanyolok a nyári vébé-égés (hogy mást ne mondjunk, Hollandia 5-1-re verte...) után a csoportkörben is botlottak már (Szlovákia), legutóbb az ukránokat soványka 1–0-val verték Sevillában. Nem volt meggyőző Vicente del Bosque szövetségi kapitány együttese, ha Ukrajna jobban koncentrál, akár pontot is vihetett volna haza. A tétmeccsek után most egy barátságos találkozón szerepelhetnek a játékosok, amelyen gólokból nem lesz hiány. A mindkét csapat betalál és a +2,5-ös tipp tűnik a legjobb választásnak.

161. Csákvár - Ferencváros, 2 (1.22) - Magyar Kupa negyeddöntő, 18:00

A Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán a legfontosabb kérdés eldőlt, ugyanis a Doll-csapat 5–0-ra verte másodosztályú ellenfelét. A válogatott szünetben a másodosztályban nem állt meg az élet, a csákváriak szombaton Soroksárról hozták el a három pontot. A bajnokságban a középmezőnyben állnak, sok gólt lőnek, de sokat is kapnak. A kupában a Kazincbarcika és a Békéscsaba kiejtése után jutott el a Fadihoz a csapat, ám minden bizonnyal ez jelenti majd a végállomást is. A Ferencváros összeállt, a bajnokságban nagyszerűen teljesítenek a zöld-fehérek, legutóbb az örökrangadón arattak 2–0-s sikert a Groupama Arénában. Az első mérkőzésen jól fociztak Busaiék, és eldöntötték a továbbjutást. Azt várjuk, hogy Mateosék ennek ellenére odateszik magukat, és kettős győzelemmel jutnak be a legjobb négy közé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!