<>

 
 
 
Az olasz második vonal csütörtöki fordulójában a Livorno és a Catania is nyerő választás lehet, a horvátoknál pedig az Slaven Belupo győzhet kiváló oddsért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csütörtöki jóslat: olasz és horvát túra

Az olasz második vonal csütörtöki fordulójában a Livorno és a Catania is nyerő választás lehet, a horvátoknál pedig az Slaven Belupo győzhet kiváló oddsért.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

037. Slaven Belupo - Osijek, 1 (1.85) - horvát bajnokság, 17:00

Két kiesés elől menekülő csapat, a Belupo azonban otthon erős (6-3-2), nemrég még Rijekában is pontot lopott, a Lokomotív Zagreb csapata 4-0-ra vérzett el nála. Folytatódhat az Osijek vesszőfutása.

Varese - Catania, 2 (1.62) - olasz másodosztály, 20:30

A Catania meglepetésre a kiesés elől menekülne ahelyett, hogy a feljutásra hajtana. Helyzete nem reménytelen, ehhez azonban a pénzügyi nehézségekkel is küzdő sereghajtó ellen illik nyernie - még idegenben is.

041. Livorno - Lanciano, 1 (2.20) - olasz másodosztály, 20:30

A Livorno osztályozóra hajt és többet tud, mint amit jelenlegi formája mutat. A Lanciano idegenben sebezhető és sok gólt kap, melyet az otthon gólerős Livorno kihasználhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!