<>

 
 
 
Ír, portugál és magyar foci bajnoki mérkőzések mellé ezúttal egy páros tenisztippel is érkezünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három foci, egy tenisz

Ír, portugál és magyar foci bajnoki mérkőzések mellé ezúttal egy páros tenisztippel is érkezünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

002. Hingis/Mirza - Babos/Mladenovic, 1 (1.50) - Miami tenisztorna, szombat 02:30

Nem rossz csapat a Mladenovic-Babos duó, hiszen a magyar versenyző és párja simán jutott be a Miami tenisztorna elődöntőjébe. Ott viszont a toronymagas esélyes ellen kénytelen pályára lépni. Martina Hingis és Sania Mirza nemrég megnyerte a másik amerikai tornát Indian Wellsben és egyelőre nem talál legyőzőre. Március közepe óta még csak szettet sem veszített a páros, jó formájuk immár 8 mérkőzés óta tart. Babosék persze nagyon jó kis párosnak számítanak, az online fogadók nyugodtan gondolkozhatnak a sok pontban is. A győztes kimeneteléhez viszont nem férhet kétség.

092. Shamrock Rovers - Galway, 1 (1.30) - ír bajnokság, 21:00

Ideje lenne alakítania valamit a Shamrocknak hazai pályán. Két idegenbeli győzelme mellett ugyanis otthon csak egy sikert és két döntetlent tud felmutatni a csapat. Most viszont kapóra jön a Galway együttese, amely a szezonban maximum csak abban reménykedhet, hogy éppen elkerüli a kiesést. Nagyon gyenge gárdáról van szó, vendégként még csak gólt sem rúgott a csapat, két sima vereség van a neve mellett. A Shamrock egyértelműen bajnoki címre, de legalábbis dobogóra hajt idén, az ilyen meccseket pedig kötelező hoznia.

080. Guimaraes - Arouca, 1 (1.60) - portugál bajnokság, 19:00

A 27. fordulóban az 5. fogadja a 16. helyen állót. A Guimaraes kerete és eddigi szereplése alapján is reálisan pályázik a top5-be, vagyis az európai kupaindulást érő helyekre. Formáján ehhez azonban javítania kell: 3 meccse pontot sem szerzett, így a Pacos-Rio Ave-Belenenses hármas ott liheg a nyakán. Talán a legjobbkor jött tehát neki a válogatott meccsek miatti szünet... Otthon amúgy 7-4-2 sorával és 24-7-es gólkülönbségével nem rossz.

A vendég Arouca a bennmaradásra hajt, azonban 23 pontjával pengeélen táncol, a veszélyzónától csupán 4 pont választja el. Rémesen kevés gólt lő: a 20 találat 26 forduló alatt nem sok mindenre elegendő... Idegenben rendre nem sok vizet zavar: 1-3-9 vendég sora az egyik legrosszabb a ligában. Novemberben fordított felállásban 2-1-re nyert a Guimaraes és szerintünk pénteken hazai környezetben is behúzza a találkozót - ezáltal pedig kimászik a gödörből.

093. Puskás Akadémia - Ferencváros, 2 (1.50) - magyar bajnokság, 19:00

Az OTP Bank Liga középmezőnyéhez tartozó felcsúti csapat az idén még nyeretlen. Két vereséggel nyitottak Tóth Balázsék (kikaptak otthon a Debrecntől, valamint idegenben a Pakstól), majd ikszeltek a Kispesttel és a Vidivel a Pancho Arénában. Hazai pályán óvatosak Tischlerék (5-4-2), és nem feltétlenül vállalják fel a nyílt játékot (gólkülönbségük 14–9). A Ferencváros mindhárom sorozatban áll még, a bajnokságban a 2015-ös esztendőben három siker mellett csak Nyíregyházán veszített pontokat. Fel is jöttek a zöld-fehérek a dobogóra: 41 pontjuk van, az előttük álló MTK már csak eggyel van előttük a második helyen. Idegenben azért nem annyira meggyőzőek Geráék (4-3-4), viszont nagyon régen vesztettek: október elején Diósgyőrben maradtak alul. És az FTC védelme is összeállt: az NB I-ben legutóbb novemberben, a Kecskemét tudott betalálni Dibusznak. A fővárosiak nagy formában vannak, és a lendület kitart Felcsúton is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!