<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: nem félünk a magyar focitól

Noha hazai edzőváltás után résen kell lenni, a ZTE ellen tovább roboghat a nyírségi expressz, az pedig egyenesen alap, hogy a Pécs, valamint az osztrák Kapfenberg sikeréből profitálnánk.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

Zalaegerszeg–Nyíregyháza, 2 (2.00) - magyar másodosztály, 15:30

Öt meccs, öt győzelem: így fest a vendég Nyíregyháza mérlege a magyar másodosztály mostani kiírásában. Az éllovas Szpari nagyszerű formában van, ami nem mondható el a vendéglátókról. A szebb napokat is megélt Zalagerszeg a héten menesztette Simon Antal vezetőedzőt, akinek a helyét Lendvai Miklós vette át. Eddig egy győzelmük, két döntetlenjük és két vereségük van a bajnokságban, a 12. helyen állnak. Valószínűleg a hazai gárda most is kevés lesz ahhoz, hogy megállítsa a robogó Nyíregyházát, küzdős meccset, de vendéggyőzelmet várunk.

Kapfenberg–St. Pölten, 1 (1.75) – osztrák másodosztály, 18:30

Ezt a tippünket abszolút a két csapat eredménysorából szűrtük le, ám az mindennél több mond, és arra ösztönöz minket, hogy meleg szívvel ajánljuk a hazaiak sikerét. Miről is van szó? A Kapfenberg meglehetősen gyenge idénykezdet (1-1-4) után néhány hete egyszer csak magára talált, és mára három meccsből álló győzelmi szériát épített fel.

Ami még ennél is többet mond, hogy legutóbb a Red Bull Salzburg fiókcsapatát, a jó formában lévő Lieferinget fektette két vállra idegenben (2-0). Ez a győzelem nagyon nagy önbizalmat adhat a Kapfenbergnek egy olyan St. Pölten ellen, amely három győzelemmel kezdte az idényt, ám utána sorozatban hat bajnokiját elveszítette. Még a tök utolsó, pofozógép Parndorftól is kikaptak a vendégek idegenben. Habár tudjuk, egyszer minden sorozat megszakad, nagyon bízunk benne, hogy nem most fog. Pillanatnyilag semmi jel nem utal a St. Pölten feltámadására.

Pécs–Pápa, 1 (1.65) – magyar bajnokság, 19:00

Hasonlóan az osztrák bajnokihoz, elsősorban itt is az elmúlt hetek formái szólnak a pécsi siker mellett. A mecsekaljai együttes gyengén kezdte a bajnokságot (1 döntetlen, 3 vereség), de a Videoton elleni találkozót leszámítva a jobb csapatok ellen is megállta a helyét. A kitartás, a kemény munka végül meghozta a hatását, a Pécs az MTK-t, a Debrecent és legutóbb a Kecskemétet is remek játékkal győzte le.

Pölöskey Péter (2/2) kölcsönvétele a Lokitól jó húzásnak bizonyult, de az egész csapat nagyon egyben van. A Pápa ellentétes utat járt be, a jó kezdés (3 győzelem, 1 döntetlen) után kipukkadt a lufi, azóta sorozatban három vereséget szenvedett a csapat. Tóth Bálint futballistái nem vallottak szégyent, de a sorozatos pofonok biztos, hogy valamelyest kikezdték mentálisan a fiúkat. A Pécs otthon egyébként is mindenkire veszélyes, és ha meg tudja ismételni a Debrecen ellen nyújtott teljesítményét, a Pápa ellen is megszerezheti a három pontot. A hazai odds 1.85-ről indult a Tippmixen, erőteljes zuhanásban van, e sorok írásakor 1.65-ért fogadható a baranyai győzelem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!