<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: német és francia vendég, magyar hazai

Három igen kövér oddsot is megcsíphetünk pénteken, ugyanis a Mönchengladbach, a Nyíregyháza és a Marseille győzelmét is komoly szorzóval adják. Pedig.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

091. Frankfurt - Möcnhengladbach, 2 (1.95) - német bajnokság, 20:30

A Mönchengladbach nagyon elkapta a fonalat: zsinórban négy bajnokin győzött. A dobogó nagyon kinéz a csapatnak, amennyiben kitart a jelenlegi formája. A Frankfurt gödörben van, otthon is meg lehet lepni.

093. Nyíregyháza - Kecskemét, 1 (2.33) - magyar bajnokság, 19:00

A Nyíregyháza óriási bravúrt mutatott be múlt héten, amikor idegenben verte a Győrt. A Kecskemét ugyanott egy héttel korábban csak 1-1-re volt képes. A Nyíregyháza odahaza brutálisan erős, szerintünk kinéz a Szpari siker.

105. Nantes - Marseille, 2 (2.00) - francia bajnokság, 20:30

Két vereség után kellene újra pontokat szereznie a Marseille-nek a bajnokságban, vagy menthetetlenül leszakad az éllovasoktól. A Nantes-ot egyáltalán nem lehetetlen legyőzni vendégként. Kötelező a három pont.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!