<>

 
 
 
A magyar pontvadászatból az MTK és a Loki sikerét várjuk, a Watford fontos 3 pontot szerezhet, a Toronto pedig győzelemmel kezdheti az NBA rájátszását.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három foci mellé NBA

A magyar pontvadászatból az MTK és a Loki sikerét várjuk, a Watford fontos 3 pontot szerezhet, a Toronto pedig győzelemmel kezdheti az NBA rájátszását.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

136. Toronto - Washington, 1 (1.48) - NBA rájátszás, 18:30

A 4. és 5. kiemelt csatázik a keleti negyeddöntőben. A Toronto 49 győzelemmel és 33 verséggel zárta az alapszakaszt, otthon és idegenben is pozitív mérleggel végzett. A keretet olyan nevek erősítik, mint DeRozan, Lowry vagy épp Lou Williams, a palán alatt pedig Valanciunas közel 9 lepattanót átlagolt meccsenként. Jó hír, hogy DeRozan sérülése rendbe jött és a Hornets elleni legutóbbi meccsen már 16 pontot és 6 asszisztot is jegyzett.

A Washington 46-36 mérleggel zárt az 5. helyen, idegenben azonban csak közepesen muzsikált 17 sikerrel és 24 vereséggel. A csapat természetesen a Wall-Beal kettős köré építi játékát, míg a palán alatt Gortat a kulcsember. Az alapszakasz utolsó meccsén pihenőt kapott a Beal-Wall-Pierce hármas, mindhárman ott lesznek a csapatban szombat este, azonban Temple és Nene sérüléssel bajlódik. Komoly csata várható a párharc első meccsén, azonban az alapszakaszbeli közös meccsek (mindhármat a Toronto nyerte) jelzik az erőviszonyokat, mi hazai győzelemmel kalkulálunk.

159. Watford – Birmingham, 1 (1.30) - angol másodosztály, 16:00

Tétje csak a hazaiak számára van a mai meccsnek: ha nyernek Tőzsérék, és a többi eredmény is kedvezően alakul, akkor a csapat az élre állhat, vagy legalább a második helyre kerülhet, ami ugye feljutást ér. Most a dobogó legalsó fokán vannak Deenyék, 82 pontjukból 13-3-5 a hazai statisztikájuk. Három nyertes meccs után fogadják mai ellenfelüket: ők a középmezőny alján állnak, és extra motivációval sem rendelkeznek. A Birmingham 52 pontos, a kiesést elkerülte, de feljebb sokkal nem léphet a tabellán. Idegenben négy siker mellett nyolc-nyolc iksz és vereség jött neki össze. Az egyik rutinos hátvédjük eltiltott lesz, A kékek formája hullámzó. A feljutásra hajtó házigazda visszavág az őszi vereségért, és ezúttal legyőzi a Cityt.

168. MTK - Győr, 1 (1.67) - magyar bajnokság, 14:00

Fix hazai meccsre leltünk a honi élvonalbeli labdarúgó bajnokság 24. fordulójában, a szombati nyitányon ugyanis meggyőződésünk, hogy nyerni fog az MTK. Garami József alakulata, nincs túl jó formában, a legutóbb játéknapon csupán 0–0-s döntetlent ért el a Dunaújváros otthonában, azt megelőző három meccséből pedig egyet megnyert (Pápa, 3–0), két rangadót viszont elveszített (Fradi 0–2, Videoton 0–1). A botladozás a gárda második helyébe került, amit most már a fővárosi zöld-fehérek bitorolnak, aligha adták fel azonban a reményt Kantáék, hogy visszavegyék az ezüstérmes pozíciót. Ehhez az ezer sebből vérző, egyelőre finoman szólva stabil jövőkép nélküli Győrt kellene két vállra fektetni. Szerintünk menni fog!

170. Debrecen - Paks, 1 (1.45) - magyar bajnokság, 18:30

A 4. fogadja az 5. helyen állót a 24. fordulóban. A Loki 4 pontos hátrányban van a dobogót illetően, a nemzetközi kupaszereplést érő helyekért a Fradival és az MTK-val kellene harcolnia. Szoros befutó várható, így nagyon kellenek a pontok a tavalyi önmagától elmaradó Lokinak. Otthon 7-3-1 sorával erős és a 11 hazai bajnokin kapott 5 gól is remekül fest. A Paks jól áll és remek formát mutat, hiszen legutóbbi 5 bajnokijából 4-0-1 sort hozott ki. Idegenben azonban a sebezhető csapatok közé sorolható 4-5-3 mérlegével, legutóbbi két idegenbeli bajnokiját azonban megnyerte (2-1-re a Diósgyőr és az Újpest ellen). A Loki kerete erős és ha nem akar kiesni a dobogóért folytatott harcból, akkor itt be kell zsebelnie mindhárom pontot!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!