<>

 
 
 
Szombathelyen csap össze egymással a Haladás és a Ferencváros együttese, mi pedig gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Íme a legjobb tipp a zöld-fehér rangadóra

Szombathelyen csap össze egymással a Haladás és a Ferencváros együttese, mi pedig gólokat várunk.
NB I.
Haladás - Ferencváros
Szombat, 16:00 óra

A Hali tavaly még élcsapat volt, ám a nyáron kulcsjátékosok sora távozott, így nem is okozott meglepetést, hogy a vasiak a kiesést érő 15. helyen teleltek. Januárban ugyan sikerült néhány alapembert igazolni, jött is néhány fontos pont, de az elmúlt két hétben megint a gyengébbik oldalát mutatta a gárda. A közvetlen rivális Honvédtől otthon kaptak ki Radóék, majd elutaztak Székesfehérvárra, ahol alaposan elverték őket (0–7). Pillanatnyilag 18 pontjuk van a vasiaknak, éppen annyi, mint a már kieső helyen álló Pápának. A Haliban Martínez és Branescu eltiltott lesz, Halmosi rúgást kapott, nem biztos, hogy ott lehet a pályán. Otthon, a Rohonci úton eddig háromszor nyertek, kétszer ikszeltek, hatszor pedig kikaptak Fehérék. Szentes Lázár érkezése óta annyi változott, hogy gólgazdagabb mérkőzéseket játszanak Iszlaiék - ám legtöbbször a kapott oldalon szerepel több találat.

Tipp: Haladás - Ferencváros, 2.5 gól felett (1.80) - Tippmixpro

A Ferencváros győztes derbi után látogat Szombathelyre. A Fradi már a második hónapja veretlen, gólt is elvétve kap. Bödéék 47 pontosak, vendégségben öt siker és három döntetlen mellett négyszer kaptak ki, de a vereségek nem mostanában jöttek. Utolsó hét bajnokijukon mindössze egy gólt kapott Dibusz Dénes, a fővárosiak védelme rendesen összeállt. Geráék állnak még a Magyar Kupában és a Ligakupában is, nagy valószínűség szerint finalisták lesznek Vargáék.

Minden a Fradi mellett szól, de legalább annyi ráció van a gólokban is. A Haladás védelme szellős, azt Lamahék kihasználhatják. Thomas Doll csapata elhozza a három pontot a vasi megyeszékhelyről, és lesz legalább három gól.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!