<>

 
 
 
Rangadót rendeznek a svéd élvonalban: ahogy az elmúlt években mindig, ezúttal is gólváltással számolunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Gólváltást hozhat a svéd rangadó

Rangadót rendeznek a svéd élvonalban: ahogy az elmúlt években mindig, ezúttal is gólváltással számolunk!
Svéd bajnokság
Elfsborg - AIK Stockholm
Kedd, 18:30

A 4. játéknapot rendezik a héten Svédországban: két veretlen nagyágyú ütközik meg egymással. Mindkét alakulatnak 7 pontja van. A hazaiak idegenben nem hibáztak még, a Boras Arénában viszont nem bírtak az újonc Hammarbyval. A keret szinte teljes lesz, Magnus Haglund vezetőedző egy középpályással nem számolhat jó ideje. A klubnál cél Európa, a 2012-es bajnoki címvédés óta ugyanis nem sikerült felállniuk a sárga-feketéknek a dobogóra.

Az AIK is nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, a kerete egyben maradt, az első háromba várják a stockholmiakat. A társulat ennek megfelelően is kezdett, otthon verte a Halmstadot és a Geflét, Malmőből pedig ponttal tért haza. Sérültek lesznek a fővárosiaknál: két középpályás és egy válogatott csatár nem lehet ott ma a meccsen.

Tipp: Elfsborg - AIK Stockholm, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmixpro

Az elmúlt években rendre gólváltással végződött e két csapat ütközete. És ma is ebben az opcióban látunk leginkább fantáziát: a támadójáték dominál majd, így sok helyzetet, és egy-egy találatot mindenképpen várunk a Boras Arénában!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!