<>

 
 
 
A Juventus csapatától gólt várunk a Monaco otthonában is, a madridi rangadó viszont gólszegény 90 percet ígér. Emellett a skót élvonalban is látogatást teszünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: ismét jöhet a madridi gólínség?

A Juventus csapatától gólt várunk a Monaco otthonában is, a madridi rangadó viszont gólszegény 90 percet ígér. Emellett a skót élvonalban is látogatást teszünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

206. Monaco - Juventus, Juventus szerez gólt (1.32) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Juve szűkösen, 1-0-ra győzte le francia ellenfelét a torinói derbin, így szoros visszavágóra készülhet. Ha azonban azt tudja hozni, mint a Dortmund ellen (akkor 2-1-re nyerték az első meccset), vagyis gólt tudnak szerezni, könnyen pontot tehetnek a párharc végére és eldönthetik a továbbjutást.

214. Real Madrid - Atletico Madrid, 2.5 gól alatt (1.75) - Bajnokok Ligája, 20:45

A gól nélküli első felvonás után teljesen nyílt maradt a küzdelem a madridi párharcban. Vélhetően a visszavágó is taktikus, szoros meccset tartogat, ez pedig a gólok rovására mehet.

222. Dundee - Celtic, 2 vagy 3 gól lesz (1.93) - skót bajnokság, 20:45

Az már biztos, hogy az alapszakaszt a hazaiak az 1., míg a vendégek a 6. helyen zárják, vagyis mindketten ott lesznek a felsőházban. Vélhetően egyikük sem ad ki magából mindent ezen a derbin, idei 3 közös meccsük mindegyike megállt 2-3 gólnál, most is ezt várjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!