<>

 
 
 
Az Oss és az Eindhoven is tagja már a rájátszás mezőnyének a holland kettőben, így felszabadult játékot várunk tőlük péntek este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Fogadjunk gólokra! Simán jöhet a +2,5

Az Oss és az Eindhoven is tagja már a rájátszás mezőnyének a holland kettőben, így felszabadult játékot várunk tőlük péntek este.
Holland másodosztály
Eindhoven - FC Oss
Péntek, 20:00

Az FC Eindhoven élcsapat a ligában, a 2. pozíciót foglalja el, otthon erős, 71 pontjából 45-öt odahaza gyűjtött be (15-0-2). Gólkülönbsége 34-11, tehát két találatot átlagban hint saját közönsége előtt. A formája jó, február eleje óta nem kapott ki a Jan Louwers Stadionban.

Az FC Oss az egyik leggólképesebb alakulat, és idegenben is bevállalják a pirosak a nyílt játékot. 55 egységükhöz 6-3-8-as vendégmérleg párosul, gólkülönbségük pedig 34-33 a túrákon. Lehetnének jobb passzban is, három vereségből érkeznek Eindhovenbe.

Tipp: Eindhoven - FC Oss, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmixpro

Az FC Eindhoven 21/14-es, az FC Oss 28/7-es over-under mérleggel rendelkezik. Ősszel sima 3-0 lett az Oss javára. Ma nem unatkoznak majd a drukkerek, jönnek a találatok, legalább három!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!