<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Mátyus: győz az Arsenal és a Napoli

Hétvégi sztártippelőnk a Nyíregyháza vezetőedzője, a korábban ellentmondást nem tűrő hátvéd, a 34-szeres válogatott Mátyus János.
Inter – Roma, X

- Túlságosan nagy tétje már nincs a rangadónak, így tipikus olasz derbit várok, ahol a csapatok megosztoznak majd a pontokon.

Everton – Manchester United, 2

- Az MU jobb csapat, ráadásul a dobogós helyekért vívott harc miatt égető szüksége van a győzelemre, így ha nem is könnyedén, de két vállra fekteti a liverpooliakat.

Arsenal – Chelsea, 1

- Egy városi rangadón szakmailag nehéz bármilyen tippet alátámasztani, hiszen legtöbbször nüanszokon múlik a végeredmény. A Chelsea viszont utcahosszal vezet, az Arsenalnak pedig a Unitedhez hasonlóan minden pontra szüksége van, ezért az ágyúsok mellett teszem le a voksomat.

Honvéd – Debrecen, 2

- Ez elég egyértelmű csata: a Debrecen jelenleg sokkal jobb csapat, mint a Honvéd. Magabiztos vendégsikert várok.

Napoli – Sampdoria, 1

- Izgalmas meccs lesz, a Napoli viszont jobb futballt játszik és hazai közönség előtt szerintem nem fog hibázni a közvetlen rivális ellen sem.

Mönchengladbach – Wolfsburg, 1

- Két nagyon jó csapat találkozik egymással, a tabellát elnézve viszont a vendégek 2. helye biztosra vehető. Így a dobogó legalsó fokáért a Leverkusennel csatázó ’Gladbachnak lesz fontosabb a meccs. Ennek fényében legyen ez is hazai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!