<>

 
 
 
A Twente és az AZ találkozásakor rendre elszabadul a pokol - ma sem lesz ez másként. Gólváltással és legalább három találattal kalkulálunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ha Twente-AZ, akkor gólok!

A Twente és az AZ találkozásakor rendre elszabadul a pokol - ma sem lesz ez másként. Gólváltással és legalább három találattal kalkulálunk!
Holland bajnokság
Twente - AZ Alkmaar
Vasárnap, 16:45

Az enschedei együttes csalódást keltően szerepel a bajnokságban, lemaradt az EL-ért vívandó rájátszásról, egyszerűen szürke középcsapattá süllyedtek a piros-fehérek. A gárda mindössze a 11. helyen állnak 37 ponttal, a Grolsch Veste Stadium-ban 7-4-4, nem túl fényes mérleggel. Castaignos szeszélyesen tolják mostanság, két hete nyertek a Go Ahead-nél, majd kikaptak Utrechtben. A szezont megmenthették volna a kupával, ám az elődöntőben alulmaradtak a Zwolléval szemben. A keretben egy fontos hiányzó van, az egykori válogatott szűrő, Engelaar.

Az AZ-nál azért jobb a helyzet, az alkmaariak a forduló előtt az 5. pozíciót foglalták el 53 ponttal, a play off tutira vehető, de még tán a Vitesse-t is beelőzheti. A dobogós Feyenoord már öttel megy előttük, ezt a hátrányt három játéknap alatt azért nehéz lenne ledolgozniuk John van den Brom fiainak. Idegenben a 8-2-5-ös mutatójuk bátor felfogásra vall, amit a 27-28-as gólkülönbség csak még inkább alátámaszt. Gudeljék egy rossz sorozat végére tettek pontot a múlt hétvégén, amikor is 3-1-re verték otthon a hágaiakat. Egy belső védő és egy támadó középpályás még könnyített edzéseket végzett a héten, de elméletileg már ott lehetnek a keretben.

Tipp: Twente - AZ Alkmaar, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmixpro

Mindkét társulat over/under mérlege 20/11. És a közös múltjuk is gólgazdag összecsapást feltételez. Ma sem szakadnak meg a hagyományok, szerintünk simán összehoz a két piros-fehér együttes három találatot. Tippünk tehát +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!