<>

 
 
 
A dobogóra hajtó Valencia együttesének nem okozhat gondot a borzalmas formában lévő Granada legyőzése.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Átgázolhat a Valencia a kiesőjelöltön

A dobogóra hajtó Valencia együttesének nem okozhat gondot a borzalmas formában lévő Granada legyőzése.
Spanyol bajnokság
Valencia - Granada
Hétfő, 20:45

A 33. játéknapon a Mestallába látogat a Granada. A Valencia a forduló előtt a 4. helyen állt, 65 pontig jutott, hazai mérlege pedig egészen impozáns: 13-2-1 - csak a Barca nyert nála. 34-8-as az otthoni gólkülönbsége, tehát alig-alig kapnak gólt Otamendiék. A fehér-feketék február 2-a óta pazar szériát produkáltak, ám legutóbb a Camp Nouban alul maradtak a katalán elitalakulattal szemben (2-0). Mustafi és Piatti edzéseket hagyott ki a héten, de elméletileg ott lehetnek a keretben.

A Granada nagy bajban van, a piros-fehér-kékek 25 pontig jutottak, így most az utolsó előtti pozíciót foglalják el a tabellán. A vendégsora 1-4-11, az egyik legrosszabb a mezőnyben. Abel Resino alakulata még így sincs kilátástalan helyzetben, hiszen a vonal fölötti alakulatok csak három egységgel gyűjtöttek nála többet. Rikiék formája nem az igazi, legutóbbi öt túrájukat bebukták, viszont a múlt hétvégén értékes pontot csentek Sevillától. Lesznek hiányzói a csíkosaknak: egy középpályás eltiltott, egy másik sérült, csak úgy, mint három bekk!

044. Valencia - Granada, (0-1) 1 (1.80) - Tippmix

Eddig mindhárom alkalommal megadta magát a Granada a Mestallában. Ma sem várunk mást, szerintünk a denevérek legalább kettővel elverik a látogatókat. Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!