<>

 
 
 
Szoros taktikai csatát ígér az olasz együttest remekül ismerő Ancelotti vezette Real vendégjátéka a Juventus otthonában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Íme a legjobb tipp a Juve-Real derbire

Szoros taktikai csatát ígér az olasz együttest remekül ismerő Ancelotti vezette Real vendégjátéka a Juventus otthonában.
Bajnokok Ligája elődöntő, 1. mérkőzés
Juventus - Real Madrid
Kedd, 20:45

A Juventus megnyerte a hétvégén az olasz bajnokságot, Allegri mester alakulata tulajdonképpen rajt-cél győzelmet könyvelhetett el ismételten. A zebrák nagyszerű idényt futnak, az Olasz Kupa fináléjába is bejutottak, a Serie A-ban pedig úgy diadalmaskodtak, hogy mindössze háromszor kaptak ki - otthon egyszer sem. A Juventus Stadion igazi mészárszék volt az idei kiírásban, 15-2-0-ás mérleghez 42-9-as gólkülönbség párosult. A formára sem lehet panasz, ugyanis a városi derbi elvesztése után a Firenzét és a Sampot is elintézték Tevezék.

Pedig a szezon végére rendesen elfogytak a zebrák. Az uefa.com tájékoztatása szerint Asamoah, Morrone, Caceres, Pogba és Romulo biztosan nem lehet ott a mai találkozón, Vidal szerepeltetése pedig kérdéses.

A Real kétpontos hátrányból várja a La Liga utolsó három játéknapját. Elnézve a királyiak és a katalánok sorsolását, tán egy árnyalattal Ancelotti csapata van kedvezőbb helyzetben. A fővárosiak a március elejét rontották el, előtte hiába vezettek, akkor Messiék előzni tudtak. A BL-ben is okoztak már kellemetlen perceket a szurkolóknak Ramosék, elég, ha csak a Schalke elleni hazai zakót említjük. Viszont mostanra jobban összeálltak a fehérek, a hétvégén például Sevillából hozták el a pontokat (2-3).

Hiányzó lesz a madridiaknál is, előzetes lapértesülések szerint Benzema, Medrán és Modric biztosan nem lesz rendben ma estére, Bale viszont vállalni tudja a játékot jó eséllyel.

130. Juventus - Real Madrid, 2.5 gól alatt (1.58)

Az az érzésünk, hogy nem rontanak egymásnak majd a felek, óvatos kilencven percet várunk. A szünetig nem viszik döntésre a dolgot a csapatok, és a találatszám nem éri el a hármat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!