<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2.70-ért és 1.84-ért fogadunk

Az NHL rájátszásában jó pénzért bizalmat szavazunk a Canadiensnek, míg a Barca-Bayern szupercsatán a szögleteket néztük ki magunknak. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

176. Tampa Bay - Montreal, 2 (2.70) - NHL rájátszás, csütörtök 01:00

A 2. és 3. kiemelt csatája a keleti elődöntőben, két mérkőzés után a Tampa 2-0-ra vezet, a továbbjutáshoz négy győzelem szükséges. A Tampa az előző körben a Detroit csapatát verte 7 mérkőzés alatt kiegyenlített és fárasztó csatában, az alapszakaszt egyébként 108 ponttal zárta. A Montreal 110 ponttal végzett előtte az Atlantic csoportban és egyben a főcsoportban, majd a kanadai rangadón 4-2-vel búcsúztatta a fergeteges alapszakasz-hajrát bemutató Ottawa együttesét.

A párharc érdekessége, hogy hiába végzett a Montreal a Tampa előtt az alapszakaszban, idén még nem tudta legyőzni a Canadiens a Lightning csapatát, pedig az alapszakasz során ötször is találkoztak. Az első két meccsen elért idegenbeli sikerekkel a Tampa Bay megalapozta a továbbjutást, nekünk azonban van egy olyan érzésünk, hogy nem lesz olyan egyszerű ez a párosítás, mint amilyennek két meccs után kinéz. Van esélye idegenben a kanadaiaknak és ha nyernek, újra nyílttá tehetik a párharcot.

217. Barcelona - Bayern München, 10.5 szöglet felett (1.84) - Bajnokok Ligája, 20:45

A BL szerdai elődöntőjében két, kifejezetten támadó szellemű csapat mérkőzik meg egymással. A katalánok a zseniális Neymar-Suárez-Messi trióval rohamoznak, míg a másik oldalon Lewandowski mögött Müller és Götze kaphat szerepet, de Thiago Alcantara is elsősorban az előre játékban erős. A spanyol listavezető az esélyesebb, ám a kornerekben tán még inkább érezhető az érték. Biztosan a hazaiak lesznek a kezdeményezőbbek, és bár a szögleteket általában kicsiben végzik el Rakiticék, azért szép számmal érkeznek majd a lövések és a beadások Neuer kapuja felé. Emellett a bajor kontrákban is benne lesz a veszély, Lewandowski és Müller fejjátéka kulcsfontosságú lehet a német oldalon. 11 szöglet várhatóan összejön a mérkőzésen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!