<>

 
 
 
Elképesztő formában van a katalán óriás, a bajorok ellen is sikerülhet előnyt szerezniük a visszavágóra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Behúzzuk az 1-est a Barca-Bayern derbin

Hetek, hónapok óta elképesztő formában futballozik a katalán óriás, a bajorok ellen is sikerülhet előnyt szereznie a visszavágóra. 1-est húzunk a Barca-meccsre.
Bajnokok Ligája elődöntő, 1. mérkőzés
Barcelona - Bayern München
Szerda, 20:45

A Barcelona vezeti a La Ligát, két egység az előnye az ősi rivális Real Madriddal szemben. A kupában is a fináléba jutottak Neymarék, és a BL-ben is már az elődöntőnél járnak - érdekes, túlságosan meg sem kellett erőltetniük magukat. Legutóbb a PSG igyekezte megfékezni a gránátvörös-kékeket, de mindhiába, a Barca kettős győzelemmel lépett túl a francia kirakatcsapaton. A katalán együttes védekezése is összeállt, legutóbbi öt tétmeccsén nem kapott gólt. A keret Mathieu-n kívül teljes lesz, a Camp Nouban Luis Enrique szinte a legjobb csapatát küldheti pályára.

A bajoroknál már nem ilyen rózsás a helyzet. A salátástálat már elhódították, viszont a kupa elődöntőjét elbukták, és a legutóbbi játéknapon is kikaptak Guardiola mester fiai (Leverkusen 0-2). Ez utóbbi eredményből messzemenő következtetést nem szabad levonni, ugyanis az erősen tartalékos Bayern egy felettébb motivált ellenféllel találkozott.

Most sem a legjobbjaival tud utazni a müncheni alakulat, Alaba, Badstuber, Ribéry, Robben, Rode és Starke kihagyni kényszerül az első felvonást, Lewandowski viszont ott lehet a rangadón.

207. Barcelona - Bayern München, 1 (1.65) - Tippmix

Tulajdonképpen minden a Barcelona sikere mellett szól: komplettebb a kerete, otthon játszik, és jobb formát is mutatnak Messiék. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a tartalékos bajorok megfékezik a katalánokat. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!