<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Feltöri az Arsenal a Sunderland védelmét?

Az Arsenalnak illene már végre bebiztosítania a harmadik helyét a tabellán, ugyanakkor a Sunderlandnek még kellene egy pont a bennmaradáshoz. Kemény meccs lesz.
Angol bajnokság
Arsenal - Sunderland
Szerda, 20:45 óra

Két forduló alatt mindössze egy pontot ért el az utóbbi hetekben az Arsenal. Pedig az Ágyúsok simán ott lehetnének az ezüstérmet jelentő pozícióban. Ehelyett még mindig izgulhatnak, hogy a negyedik, vagy a harmadik helyen végeznek. Ez egyáltalán nem mindegy, ugyanis negyedikként selejtezőt kellene játszania a csapatnak a Bajnokok Ligájában, a dobogó pedig azonnal csoportkört érne. A londoni gárda szerencséjére a Manchester United még rosszabb formában van, ráadásul a hétvégén épp Manchesterben tudott pontot menteni az Arsenal, megőrizve ezzel a harmadik helyét. Viszont egy győzelemre még így is szüksége lesz.

Ezt rögtön a Sunderland ellen begyűjthetné, de a kiscsapat egyáltalán nem adja olcsón a bőrét. A hajrára nagyon összekapta magát az északi együttes: az utolsó négy fordulóban kétszer nyert, kétszer pedig döntetlent játszott. Ezzel elmozdult a kiesőzónából, és már csak egy pont kell neki a hátralévő két meccsen, hogy biztos legyen a bennmaradása. Nem könnyű a helyzet, ugyanis a szerdai meccs után a záró fordulóban a bajnok Chelsea otthonába utaznak. Márpedig José Mourinho csapata nagyon nem valószínű, hogy hazai pályán, a bajnoki cím ünneplésén pontot veszítene. A Sunderlandnak tehát most kell villantania, márpedig egy nyílt összecsapásban esélye sem lenne. Sokkal inkább bunkerfocit várnak a szakértők, amit nagyon nehéz lesz feltörni. Éppen ezért mi nem számítunk sok találatra.

Főtipp

233. Arsenal - Sunderland, 2,5 gól alatt (1.98) - Tippmix

Melléktipp

231. Arsenal - Sunderland, 1. félidő X (2.61) - Tippmix

A hazai oldalon Mikel Arteta, Alex Oxlade-Chamberlain, Danny Welbeck és Mathieu Debuchy biztosan nem játszhat, de Laurent Koscielny játéka is kérdéses. A vendégoldalról Liam Bridcutt, Jordi Gomez és Wes Brown maródi. Jack Rodwell viszont visszatérhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!