<>

 
 
 
Az újonc bevállalós csapat, a bajnok sem mehet nála biztosra. Gólokkal számolunk, nem is kevéssel...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Gólokat hozhat az újonc és a címvédő meccse

Az újonc bevállalós csapat, a bajnok sem mehet nála biztosra. Gólokkal számolunk, nem is kevéssel...
Norvég bajnokság
Mjöndalen - Molde
Péntek, 19:00

A Mjondalen osztályozón vívta ki a feljutást, és az újonc eddig rendesen állja a sarat a legjobbak között. A gárda 9 forduló alatt 12 egységet gyűjtve a 10. a tabellán, hazai mérlege pedig 3-1-1, ehhez pedig 10-10-es gólkülönbség társul. A formája hullámzó: otthon verte a Rosenborgot, nagy meglepetésre, majd kapitulált a Valarengánál. Vegard Hansen vezetőedzőnek elsősorban a középpályássor összeállításakor lesznek gondjai, ugyanis hárman is hiányoznak majd. Egyikük abszolút meghatározó láncszem.

Tipp: Mjöndalen - Molde, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

A Molde egyelőre elmarad tavalyi teljesítményétől, a kékek 9 fordulót követően 14 pontjukkal csak a 6. helyről várják a folytatást. Lemaradásuk a listavezető Rosenborggal szemben immár 8 egység. Idegenben 1-1-2-es Tor Ole Skullerud együttesének a mérlege, kikaptak Stavangerben és Lilleströmben is. Egy adat összehasonlításképpen: az előző kiírásban összesen volt három vereségük a fiúknak, most 9 játéknap alatt sikerült ennyit összehozniuk... A formájuk nem az igazi, legutóbbi négy bajnokijukból csak egyet nyertek meg Kamaráék. Pedig meghatározó ember nem hiányzik a keretből, és ma sincs friss sérült.

A Mjondalen bátor taktikát alkalmaz eddig az élvonalban, és várhatóan ma sem áll be bunkerezni az újonc. A Molde erősebb, de valami nem klappol Hollandéknál, így a kimenetel helyett inkább a gólokra megyünk rá. Szerintünk 3 találat tuti, hogy összejön a kilencven perc során...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!