<>

 
 
 
A hollandoknál is véget ért az alapszakasz, a házigazda a 7., a vendégek az 5. helyen zártak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Gólváltást hozhat a gólerős csapatok derbije

A hollandoknál is véget ért az alapszakasz, a házigazda a 7., a vendégek az 5. helyen zártak.
Holland bajnokság, rájátszás
Heerenveen - Vitesse
Csütörtök, 20:45

A Heerenveen 50 pontot szerzett, otthon nem volt extrán veszélyes (8-5-4), a formája pedig ingadozó volt. Ősszel és a szezon végén gyengélkedett, ezért nem is tudott feljebb kúszni a tabellán. A gólkülönbsége 53–46, tehát a védelem nem igazán állt össze a bajnokság során, a támadójátékkal nagyobb gond nem volt. A rájátszás első körében az esélyesebbnek tartott Feyenoorddal kerültek szembe a kék-fehérek: otthon 1–0-ra győztek, idegenben ugyanilyen arányban nyertek a rotterdamiak. Jött a ráadás, és érkezett Mark Uth, a heerenveeniek tehetséges német csatár, aki két gólt is rúgott, a piros-fehér-feketéknek pedig már csak az egyenlítésre maradt idejük (2–2).

Tipp: Heerenveen - Vitesse, mindkét csapat szerez gólt (1.45) - Tippmixpro

A Vitesse nagy várakozásokkal tekintett a 2014/2015-ös bajnoki évad elé, de a sárga-feketék igazán csak az idei esztendőre álltak össze. A gyenge rajt után ősszel még botladoztak Traoréék, aztán február eleje óta csak egyszer kaptak ki. Idegenben 8-2-7-es volt a statisztikájuk, 30–25-ös gólkülönbséggel. Csak nagy ritkán fordult elő, hogy nem találtak be vendégségben.

Az alapszakaszban ebben a felállásban 4–1-re győzött a vendéglátó, Arnheimben 1–1 lett a vége. Ma is a gólváltás a legjobb opció.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!