<>

 
 
 
A bajnoki küzdelmek után címvédésre készül a Benfica a Ligakupában is, ahol az idén középcsapatként teljesítő Marítimo ellen lép pályára.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

A Ligakupában is címvédésre készül a Benfica

A bajnoki küzdelmek után címvédésre készül a Benfica a Ligakupában is, ahol az idén középcsapatként teljesítő Marítimo ellen lép pályára.
Portugál Ligakupa
Marítimo - Benfica
Péntek, 20:45

A Marítimo tipikus középcsapatként teljesített a bajnoki küzdelmek során. Ugyan 44 pontjával mindössze 4 pontra volt az európai kupaindulást érő helyektől, de a realitás talaján maradva ez egyébként is meghaladta volna a csapat képességeit. A Ligakupában ugyanakkor magabiztos volt: egy nem túl kemény csoportot veretlenül zárt az élen, majd az elődöntőben 2-1 arányban bizonyult jobban a Porto együttesénél.

A Benfica idén megvédte címét a bajnokságban, végül a szoros hajrában 3 ponttal tudta megelőzni a Porto együttesét. Toronymagasan a legjobb támadójátékot mutatta a szezon során: elöl Lima és Jonas megállíthatatlan volt, de a Salvia-Talisco kettős is gólerősnek bizonyult. A Ligakupában is címvédésre készül az együttes, a csoportmeccsek alatt még gólt sem kapott a gárda három meccs során, majd az elődöntőben sem fogta vissza magát a Setúbal ellen (3-0), láthatóan komolyan veszi ezt a sorozatot is.

Tipp: Marítimo - Benfica, Benfica legalább 2 gólt szerez (1.44)

A két közös idei bajnoki meccs során kijött a két együttes közti erőbeli különbség: mindkétszer 4-4 gólt vágott a Benfica. Épp az utolsó fordulóban randevúztak a felek, akkor 4-1 arányban bizonyult jobbnak az esélyesebb gárda, a Lima-Jonas csatárkettős mindkét tagja duplázni tudott. Komoly motiváció a Benfica számára, hogy kettős címvédéssel zárhatja a szezont az együttes, jó esélyt látunk rá, hogy ezúttal sem fogja vissza magát támadásban, legalább 2 gólt várunk tőlük a döntőben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!