<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Fradi-győzelem és Arsenal-gála

A Ferencváros az utolsó fordulóban még megütheti egyszer a Videoton csapatát, míg Angliában az Arsenal nagyon simán nyerhet döntőt.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

152. Ferencváros - Videoton, 1 (2.05) - magyar bajnokság, 16:30

A Fradi megnyerte a kupát, bejutott a Ligakupa döntőjébe, és megszerezte a bajnokságban az ezüstérmet. Ennek tükrében akár motiválatlanul is mehetne neki a meccsnek a Doll-legénység - de ez kizárt. A bajnokot legyőzni mindig nagy fegyvertény, és ez a közelmúltban már sikerült is a zöld-fehéreknek. A Groupama Arénában veretlenek (11-3-0), gólt is csak elvétve kaptak (26–4). A múlt héten visszafogott teljesítménnyel is nyertek a Honvéd ellen Bödéék, annál azért mindenképpen több kell a fehérváriak ellen. A Videoton, amióta bajnok lett, alaposan visszaesett. A Ferencvárossal szemben nagyon csúnyán (0–4) elveszítették a kupadöntőt, és a bajnokságban is érték váratlan potnveszteségek. Legutóbb a Kecskemétet azért megverték (1–0). A Ferencváros jobb formában van, a Videotonnál sok a bizonytalanság, így a zöldek otthon tartják a három egységet.

166. Arsenal - Aston Villa, 1 (0-1) (2.21) - angol FA Kupa döntő, 18:30

Hogy az Arsenal miért nyerheti meg ezt a döntőt, már alaposan kiveséztük a Tippmixtippek között. Most inkább arra szeretnénk rávilágítani, hogy miért nyerheti hendikeppel a finálét! Az Ágyúsok mindkét idei meccsükön lemosták a Villát, amelytől már az is nagy csoda, hogy idáig eljutott, főleg, hogy kis híján kiesett közben az élvonalból. Az Arsenal brutális támadósorral rendelkezik, a bajnokságban a harmadik legtöbb gólt lőtte a fővárosi csapat. A bajnokságnak már vége, így mindent kiadhat magából a gárda. Hihetetlen, de szinte most fordul elő először a szezon során, hogy mindenki Arsene Wenger rendelekzésére áll, egyedül Danny Welbeck, aki kisebb sérüléssel bajlódik. Persze, az ilyen meccsekre a kisebb csapatok is felszívják magukat, de ezúttal nem várjuk, hogy olyan döcögősen sikerül a finálé a gárdának, mint a tavalyi volt. Szerintünk az Arsenal ezt a mérkőzést nagyon simán, akár hendikeppel is lehozhatja. Ezúttal nem várunk meglepetést.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!