<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy tenisz, egy foci

A Roland Garroson kisebb meglepetést várunk, hiszen az "esélytelenebb" Bacsinszky Tímeát favorizáljuk. A német osztályozón pedig óvatos kezdésre számítunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

008. Kvitova - Bacsinszky, 2 (2.02) - Roland Garros, 11:00

Mindig nehéz egy szoros teniszmérkőzés végkimenetelét megjósolni, most mégis kísérletet teszünk rá. Ugyanis Bacsinszky Tímea egyáltalán nem esélytelen Petra Kvitova ellen! A magyar származású, de svájci színekben versenyző Bacsinszky nagyon simán jutott el a negyedik körbe. Eddig szettet sem veszített, pedig nem voltak könnyű meccsei, mégis legázolt mindenkit. A világranglista 16. Madison Keys-t 6-4,6-2-vel intézte el.

Kvitovának azért már döcögősebb volt: Eakovics és Soler-Espinosa ellen is veszített játszmát, legalább Irina Begu ellen összekapta magát. A két teniszező egyszer találkozott eddig, január elején Bacsinszky nyert kemény borításon, de salakon még jobb, így komoly esélyekkel vág neki a meccsnek.

031. Karlsruhe - Hamburg, 1. félidő X (1.93) - német osztályozó, 19:00

Az első mérkőzésen igencsak nekiesett idegenben a Karlsruhe az élvonalbeli Hamburgnak. A kikötővárosiak csak futottak az eredmény után a 4. percben bekapott gól miatt. Végül a 73. percben sikerült egyenlíteni, ott pedig vége is volt az első összecsapásnak. Most jön a második felvonás, amely mindent eldönt. A Hamburg jobb csapat, ez az első meccsen is kijött, dominálta a találkozót a gárda, csak a győzelmet nem sikerült kicsikarni. Most a Karlsruhe nem fog szerintünk fejjel a falnak rohanni már az elején, megpróbálja megőrizni előnyét, amit az idegenbeli gól jelent. Óvatos csatakezdésre és védekezőbb hazai csapatra számítunk a meccsen, ami könnyen azt eredményezheti, hogy az első felvonásban nem is lesz nagyon gól. Mi nem lepődnénk meg rajta, mindenesetre arra jó sanszot látunk, hogy a szünetre döntetlen állásnál vonulnak majd a csapatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!