<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Sarapova, Brann és a Malaga

Maria Sarapova délelőtt varázsol majd el mindenkit Párizsban, de kora estétől már Spanyolországra és Norvégiára figyelünk, ahol kosárra és focira is érdemes fogadni.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

006. Maria Sarapova - Lucie Safarova, 1 (1.30) - Roland Garros, 11:00

Ismét kezdi régi önmagát idézni Maria Sarapova. Az orosz klasszis eddig szettet sem veszített a párizsi tornán. Igaz, ugyanez elmondható cseh ellenfeléről, Lucie Safarováról is. Mégis! Sharapova nemrég megnyerte a római tornát, amivel szépen ráhangolódott a Roland Garrosra. Ráadásul utoljára 2010-ben kapott ki Safarovától, azóta mindig megverte. Ez lesz a hatodik összecsapásuk. Nem számítunk könnyű mérkőzésre, igazából egy kicsit magasabb szorzót is el tudtunk volna képzelni, ugyanis Safarova nem kizárt, hogy szettet tud nyerni. Mérkőzést azonban szerintünk nem. Annyira azért nem jó, hogy egy jó formában lévő Sarapovát le tudjon győzni. A győztesre a Pennetta-Muguruza párharc továbbjutója vár, vagyis bárki is jut innen tovább, az már szinte az elődöntőben érezheti magát. Szerintünk Sharapova lesz az.

021. Unicaja Malaga - Laboral Kutxa, 1 (1.45) - spanyol férfi kosárliga, rájátszás, 18:00

Két meccs után 1-1-re áll a két győzelemig tartó negyeddöntő az alapszakasz 3. és 6. helyezettje közt. Otthoni meccsét 69-55 arányban hozta remek védekezéssel a Malaga, a különbség lehetett volna több is, de a végén kiengedett a csapat. Fordított felállásban 10 ponttal győzött a Laboral, így életben tartotta továbbjutási reményeit. A magasabb kiemelésnek köszönhetően a hazai pálya előnye továbbra is a Malaga mellett áll, ráadásul a csapat jól is teljesít hazai közönség előtt, az alapszakaszban 15 siker mellé 2 vereség csúszott be mindössze. Vendégként a Laboralnak nem sok sikerélménye volt eddig idén, mindössze négyszer nyert 13 vereség mellett. Az első meccs reálisan mutatta a két együttes közti erőviszonyokat és azt gondoljuk, a Malaga él a hazai pálya nyújtotta előnnyel és továbblép a párharcból.

026. Brann Bergen - Follo, 1 (1.45) - norvég másodosztály, 19:00

A Brann Bergen tavaly búcsúzni kényszerült az élvonaltól, idén pedig nem is lehet más a célja, mint azonnal visszajutni. Ehhez azonban masszívabb teljesítményre lesz szüksége, jelenleg 14 ponttal a tabella közepén helyezkedik el. Négy meccse nyeretlen, két kiesőjelölt ellen is csak döntetlenre futotta, legutóbb pedig megsemmisítő 4-1-es zakóba szaladt bele a Levanger otthonában. A Follo tartja a lépést az élbollyal, 16 pontja van, vendégként 2-2-1 sort tud felmutatni. A gárda a harmadosztályból érkezett idén és elsődleges célja magabiztosan megragadni ebben a vonalban. Bár a tabella ezt nem mutatja, a két csapat nincs egy szinten, a Brann erősebb kerettel bír, ráadásul most már kötelező lenne nyernie és szerintünk össze is jöhet neki és felzárkózhat az élmezőnyhöz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!