<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Helsingborg, Barca-Juve és Uruguay

A BL-döntőt nehéz megkerülni, de mi mégis kicsemegéztünk két tippet a derbi mellé: egy svéd és egy válogatott mérkőzésre is jósoltunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

117. Helsingborg – Atvidabergs, 1 (1.53) - svéd bajnokság, 16:00

Gödörben van a Helsingborg, de nála még nagyobb bajban van a tökutolsó Atvidabergs. Hazai pályán a Helsingborg ellen nincs keresnivalója, ezúttal magára fog találni a hazai gárda és otthontartja a pontokat.

124. Juventus - Barcelona, 2 (1.58) - Bajnokok Ligája, 20:45

Egy-két kiváló támadót még tud semlegesíteni a Juve védelme, de a Barcában három is játszik. Nem sok jót jósolunk az olaszoknak, ezt a BL-döntőt szerintünk a katalán együttes nyeri.

171. Uruguay - Guatemala, 1 (0-1) (1.51) - válogatott mérkőzés, 00:00

Guatemala nincs egy szinten a világ futballjával, de legalábbis az uruguay-itól nagyon messze található minőségben. A dél-amerikai csapatnak kötelezően hoznia kell egy magabiztos győzelemmel a találkozót.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!