<>

 
 
 
A Bajnokok Ligája döntőjének apropóján összeállítottunk egy extra „Sztártippet”, ahol a magyar futballéletből ismerősen csengő neveket kértünk fel az esélylatolgatásra
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bajnokok Ligája-sztártipp: a Barca az esélyes, de...

A Bajnokok Ligája döntőjének apropóján összeállítottunk egy extra sztártippcsokrot, melyben a magyar futballból ismerősen csengő neveket kértünk fel az esélylatolgatásra.
Dzurják József

- Mindenki toronymagas esélyesnek tartja a Barcelonát, én azonban máshogy gondolom. A Juventus rendkívül masszív csapat, a játékosai a védekezés művészei, egy meccsen ráadásul bármi megtörténhet... Ha a katalánok szupertriója nagy napot fog ki, akkor nyilván nem lesz egyszerű dolga a zebráknak, ettől függetlenül szoros meccset várok, azt is el tudom képzelni, hogy hosszabbításban, netán 11-esekkel dől majd el a mérkőzés.

Egervári Sándor

- Barcelona-győzelmet várok. A támadó, szép futball mellett teszem le a voksomat, ezen a döntőn pedig ez a katalánoktól várható. Természetesen nem lesz sétagalopp Messiéknek a finálé, hiszen a Juventus számtalanszor bizonyította már, hogy remek együttes, fegyelmezett és szervezett futballt játszik, de szerintem két góllal akkor is a Barca nyer.

Nyilas Elek

- Sajnálom, hogy kedvenc csapatom, a Real Madrid nem jutott be a fináléba, de jobb volt a Juve az elődöntőben, így joggal játszhat a BL-trófeáért. Az olaszok futballja azonban mindig nem érhet célt, a Barca ellen nehéz lesz csalni a focit, hátul pedig végig összpontosítani kell a védelemnek, hogy legyen esély megállítani azt a fajta kreatív futballt, ami Luis Enrique együttesére jellemző. Szoros meccs lesz, de nem tudom elképzelni, hogy a végén ne a Barcelona üljön fel Európa trónjára.

Juhár Tamás

- Nyilvánvaló, hogy a Barca csúcson van, ilyenkor pedig nehéz bármit is tenni. Allegri csapata viszont sokkal régebb óta készülhet a döntőre, ez talán a torinóiak előnyére válhat, meg persze az is, hogy anno egy mostani Juventusnál mindenképpen gyengébb Milánt Allegri egy két meccses párharc során három félidőre remekül felkészített, igaz a mostani Barca is erősebb az akkorinál. Chiellini hiánya továbbá kulcsfontosságú lehet, kérdés, hogy őt mennyire sikerül majd pótolni. Drukkolok, hogy izgalmas és szórakoztató, s ne egyoldalú meccset lássunk.

Csank János

- Egyik alakulat szempontjából sem lesz könnyű meccs, hiszen mindkét gárda taktikai repertoárja tekintélyes, sok módon tudnak futballozni. A csapatjátékot meg lehet fogni, az egyéni villanásokra viszont nincs orvosság, kérdés, hogy Messi, Suárez, Neymar, vagy éppen Tévez, Pirlo, netán Pogba fog jobban érvényesülni. A labdabirtokláson sok múlhat, márpedig a Barca előszeretettel folytja meg az ellenfelek támadójátékát a folyamatos gurigázással, amiből aztán hirtelen tudnak váltani és helyzetbe kerülni. A Juve viszont nem kimondottan olasz csapat, a légiósoknak köszönhetően kreatívabbak az átlagnál. Élvezetes mérkőzésre van kilátás, de benne van, hogy a tét rányomja a bélyegét a játékra és inkább a taktikáé lesz a főszerep. A katalánok az esélyesebbek, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Juventus meglepetést okozzon.

Kovács Kálmán

- Megmondom őszintén, hogy egy El Clásicónak jobban örültem volna a fináléban, de természetesen minden elismerésem a Juventusé, megérdemelte a továbbjutást a Real Madriddal szemben. A Barca ettől függetlenül érzésem szerint már túl nagy falat lesz Pirlóéknak, szédületes futballt produkáltak ebben az évben a gránátvörös-kékek és ma felteszik a koronát az idei teljesítményükre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!