<>

 
 
 
Az U21-es labdarúgó Eb-n gólzáport várunk a cseh-német derbin, a dánok pedig szerintünk nem kapnak ki. Emellett az izlandi másodosztályban is látogatást teszünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: izlandi derbi mellé U21-es Eb

Az U21-es labdarúgó Eb-n gólzáport várunk a cseh-német derbin, a dánok pedig szerintünk nem kapnak ki. Emellett az izlandi másodosztályban is látogatást teszünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

111. Grindavik - HK Kopavogs, 1 (1.74) - izlandi másodosztály, 21:15

Az izlandi másodosztályban középcsapatok találkoznak egymással. A Grindavik 6 meccsen 7 pontig jutott, otthon nem feltétlenül meggyőző (1-0-2). Győzelmeit a mögötte álló alakulatok ellen aratta, legutóbb vendégségben aratott sikert. A Kopavogur 6 egységnél jár, viszont az össze pontját a kirándulásokon zsebelte be. Vendégségben 2-0-1 a mutatója, viszont rettenetes passzban vannak a fiúk: két győzelmet négy sitt követte. És ma sem jön ki a gödörből a Kopavogur, a Grindavik behúzza a fontos győzelmet. Tippünk tehát: 1-es!

117. Csehország - Németország, 2.5 gól felett (1.65) - U21 Eb, 20:45

Az A-csoportban nagyon kusza a záró forduló előtt a helyzet. A németek vezetnek 4 ponttal, második Dánia három ponttal. A harmadik helyen van Csehország, ugyancsak 3 ponttal, Szerbia pedig 1-gyel. A csehek az első fordulóban kikaptak a dánoktól, majd magabiztosan verték a szerbeket. A németek a balkániakkal döntetleneztek, majd legyőzték a dánokat.

A cseheknek győzniük kellene a biztos továbbjutáshoz, ám egy iksszel is bejuthatnak az elődöntőbe – ehhez azonban a másik mérkőzésen a szerbeknek verniük kellene a dánokat. A németek kényelmesebb helyzetben vannak, mert egy pont már elődöntőt ér. A cseh csapat eddigi két mérkőzésén volt legalább három találat, és erre jó esély van ma is. Muszáj támadniuk! A találatokra vonatkozó opcióban kellő érték van - erre érdemes fogadni..

123. Dánia - Szerbia, (1-0) 1 (1.33) - U21 Eb, 20:45

Az utolsó kör előtt nem dőlt el semmi az A-csoportban, hiszen elméletben még bármely csapat továbbléphet. A dánok a csehek ellen fordítottak a második félidőben és nyertek 2-1-re, majd sima vereségbe szaladtak bele a németek ellen (0-3). A szerbek meglepetésre pontot loptak a németektől (1-1), így nagy reményekkel vágtak neki a csehek elleni derbinek, melynek azonban csúnya vége lett (0-4). A képlet nem túl bonyolult: a szerbeknek csak akkor van esélyük továbblépni, ha győznek és a csehek nem szereznek pontot Németország ellen. A dánoknak legalább egy döntetlen kell, de a remivel csak akkor jutnak tovább, ha Németország nem kap ki a csehektől. Így tehát mindkét együttes a három pontra hajt, a dánok papíron valamivel erősebbek és ezt az oddsmozgás is jól mutatja. Jó esélyt látunk rá, hogy nem kapnak ki az északiak és ezzel akár tovább is juthatnak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!