<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Feltámadhat Thierry Henry csapata

A New York borzasztó formában van, a gyengélkedő Salt Lake ellen azonban kimászhat a gödörből.
MLS
New York - Salt Lake
Csütörtök, 01:30 óra

Nehéz napokat élnek meg a New York Red Bull szurkolói, hiszen Thierry Henry egykori együttese finoman szólva nincs bombaformában az amerikai labdarúgóbajnokság, az MLS idei pontvadászatában. Zsinórban négy bajnoki vereségnél tart a nagy alma csapata, összesen pedig 14 meccsen 4 siker, 5 döntetlen és 5 vereség a mutató, ami jelenleg a Keleti konferencia csupán 7., már nem rájátszást érő pozíciójához elegendő. Hazai pályán eddig hétszer bizonyíthattak a New York-iak, kétszer maradtak pont nélkül, kétszer ikszeltek és háromszor hagyták el győztesként a pályát.

Ami a Salt Lake-t illeti, nos talán a rapszodikus a legjobb jelző a csapat idei teljesítményére, hiszen 16 bajnokin 5 győzelem, 6 döntetlen és 5 vereség az alakulat mérlege. Mindez a Nyugati konferencia 8. helyéhez elegendő, ennél azonban alighanem többre vágynak a játékosok és a drukkerek is. A forma nem olyan borzasztó mint a mai riválisnál, legutóbbi 5 bajnokijából hármat megnyert, kettőt pedig elveszített a Utah állambeli alakulat. Idegenben viszont egyelőre nem túl meggyőző, 8 meccséből csupán kettőt tudott megnyerni, 2 iksz és 4 kudarc mellett.

209. New York - Salt Lake, 1 (1.55) - Tippmix

Egymás ellen meglepő módon a közelmúlt mérlege a vendégek felé húz, most azonban a hullámvölgyben lévő Red Bull aligha hagyhat ki egy akkora ziccert, hogy a bajnokság hátsó régiójához tartozó riválisa ellen hazai környezetben ne gyűjtse be a három pontot. Szerintünk nem is fognak hibázni, győz a New York!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!