<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezt várjuk a Fraditól!

Hollandnak éppen holland csapat a Go Ahead Eagles, de ki merjük jelenteni: a Fradi sokkal jobb nála. Ennek ellenére idegenben óvatosan kezdhet az FTC.
Európa-liga, selejtező
Go Ahead Eagles – Ferencváros
Csütörtök, 20:00 óra

Nem olyan jó csapat ez az Eagles. A holland élvonalból gyakorlatilag csont nélkül esett ki a gárda, ugyanis öt ponttal maradt le a biztos bennmaradásról, majd oda-vissza kikapott osztályozón a Graafschaptól. Szóval tényleg nem egy világverő együttes, legutóbbi 13 mérkőzéséből 11-et elveszített. Ráadásul rengetegen elhagyták a csapatot, hiszen nem akartak a másodosztályban focizni. Wijnaldum, van der Linden, van der Hart, van Ooijen, Overgoor és de Sa is mind meghatározó játékosa volt a csapatnak. Még az esetleges Európa-ligás szereplés sem bírta őket maradásra, amit egyébként csakis sportszerűségének köszönhet a klub, nem pedig játéktudásának.

A Ferencváros ugyanakkor remek szezont zárt le június legelején. A bajnokságban ezüstérmes lett a gárda, míg a Kupában és a Ligakupában első helyen végzett. Volt tehát öröm Budapest zöld-fehér részén. Thomas Doll csapata tavasszal meccsről meccsre egyre jobb lett, így joggal várhatja reménykedve az Európa-ligát a német mester. Még úgy is, hogy azért voltak távozók a keretből. Bönig, Csukics és Pavlovics is távozott, de jött helyettük Leandro, Haraszti és Sesták is, igaz utóbbi egyelőre nem lett nevezve az El-meccsekre. A tavasszal nagyot küzdő keret azonban nagyjából együtt maradt, ott lehet a pályán Böde, Gera, Varga, Ramirez, Dibusz és Lamah is.

Tipp

G.A. Eagles - Ferencváros, 2,5 gól alatt (1.70) - Tippmixpro

Melléktipp

G.A. Eagles - Ferencváros, 2 (2.15) - Tippmixpro

A Fradi tehát eséllyel várhatja ezt a párharcot, akár idegenben is nyerhet a gárda, ugyanakkor mi egy óvatosabb kezdést várunk a csapattól. Egy kevés gólos mérkőzést, amelyen inkább az ismerkedésé lesz a főszerep. Ez az első tétmérkőzés a szezonban, sok van még hátra, így érthető, hogy nem fog fejjel a falnak rohanni Doll és legénysége. Egy óvatos 0-1, 0-2 viszont benne van a pakliban. Mi ezt támogatjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!