<>

 
 
 
Az ír második vonal mindig rejteget jó kis csemegéket a sportfogadóknak. Ezúttal a gólokra megyünk rá...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Gólzáport érzünk az ír másodosztályban

Az ír második vonal mindig rejteget jó kis csemegéket a sportfogadóknak. Ezúttal a gólokra megyünk rá...
Ír másodosztály
Finn Harps - Cabinteely
Péntek, 21:00 óra

A nyolccsapatos ligában a 2. fogadja a 7. helyezettet. Elméletileg minden a házigazda sikere mellett szól, ám, ha kicsit jobban körbejárjuk a találkozót, azért árnyaltabb a kép. A Finn Harps 28 pontos, 5-1-1 a hazai mérlege, két pont a hátránya az egyenes feljutást érő 1. pozícióban tanyázó Wexfort Youth mögött. Viszont a társulat formájával gondok vannak, nem is kicsik... A legutóbbi három fellépését elbukta, és lesznek eltiltottjai is. Mellettük szól, hogy Keatingék eddig valamennyi otthoni bajnokijukon betaláltak.

A Cabinteely klasszikus értelemben vett kiscsapat, most szokja a másodosztály légkörét. 15 csatában 12 pontig jutott, idegenben viszont eddig katasztrófa, amit művel: hét túra, 0-1-6, 4-22-es gólkülönbség! Az élmezőnyhöz tartozó brigádok szabályosan kivégezték szegény Cabinteelyt... Most sem lesz egyszerű dolga a csapatnak...

Tipp: Finn Harps - Cabinteely, 2.5 gól felett (1.65) - Tippmixpro

A hazai tipp nem fizet jól, maximum melléktippnek javasoljuk. Viszont elnézve a vendégek idegenbeli produkcióját, a +2.5-ös opció nagyon csábító 1,72-ért. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!