<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három El-meccs és egy tenisz

A wimbledoni női tenisztorna már az elődöntőknél tart, onnan szemeltünk ki egy továbbjutót, míg az Európa-ligából három mérkőzést is ajánlunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

006. Muguruza - Radwanska, 1 (1.74) - Wimbledon, női tenisz, 12:30

Nagyon nagyot ment eddig mindkét teniszező a wimbledoni tornán és teljesen megérdemelten jutottak a legjobb négy közé. Most viszont muszáj lesz választani közülük és mi inkább a spanyolt támogatnánk. Egyrészt amiatt, mert Muguruza idén már kétszer is elverte Radwanskát, így igencsak ismeri, hogyan is kell legyőznie ellenfelét. Muguruzát elnézve nagyon kevésszer ingott meg eddig Wimbledonban, eddig az összes mérkőzését kézben tartotta. Radwanska szintén dominálta a sajátjait, de azért voltak kisiklások. Mentálisan szerintünk a spanyol sokkal erősebb. Óriási mérkőzésre számítunk, könnyen lehet, hogy nem lesz vége két szett alatt.

020. Elfsborg - Lahti, 1 (1.30) - Európa-liga selejtező, 18:00

A svéd csapat nem tudott előnyt szerezni az első meccsen, hiába vezetett kétszer, a finn riválisa mindkétszer egalizálni tudott (2–2 lett a vége). Ma a Boras Arénában találkoznak a gárdák. Az Elfsborg élcsapat Svédországban, a Göteborg elsőszámú üldözője, otthon veretlen. A Lahti a finneknél a középmezőnyben foglal helyet, idegenben felejthető, viszont a legutóbb végre nyert bajnokin. Ez a teljesítmény azonban kevés lesz Borasban, az Elfsborg sima győzelmet arat.

041. Trnava - Olimpic Sarajevo, 1 (1.34) - Európa-liga selejtező, 20:05

A szlovák 4. és a bosnyák 6. csatája 1-1-ről folytatódik. A Trnava magabiztosan zárt a 4. pozícióban, a bronzéremre is lett volna esélye, de ez az utolsó körben elszenvedett vereséggel elszállt. Két gólerős szlovák támadója együtt 21 gólt szerzett, a védelem pedig a 3. legjobb volt a mezőnyben. Otthon 14-2-1 sorral zárt, amely a 2. legerősebb volt a ligában.

A Sarajevo egy közepes erősségű együttes még a bosnyák mezőnyben is, mindössze 6. helyen zárt, de a kupagyőzelemmel biztosította helyét a nemzetközi porondon. Idegenben csak 4-6-5 mérleget hozott össze, ráadásul rengeteg gólt kapott. Az első meccs kiegyenlített játékot hozott, ahol a szlovákok elérték céljukat, most pedig a visszavágón egy győzelemmel továbbléphetnek a következő körbe.

051. Vojvodina - MTK, 1 (1.68) - Európa-liga selejtező, 20:30

Az első felvonáson nem esett gól Budapesten. A szerb együttes a negyedik helyen végzett a tavalyi bajnokságban, otthon egészen kiszámíthatatlan teljesítményt nyújtva; 8-0-7 volt a vonatkozó statisztikája. A piros-fehérek nagy reményekkel vágtak neki az EL-sorozatnak, és látva a múlt csütörtöki találkozót, az első kört minden bizonnyal túlélik. Az MTK tavaly túlfutotta magát, bronzérmes lett, de az idén nehezebb dolguk lesz Kantáéknak. Az odavágón például kiderült, hogy erőnlétileg sokkal előbbre tartanak a szerbek. Ma ez is számít majd, győz a Vojvodina.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!